Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Administrator u ljudskim resursima

Domaća trgovina d.o.o.

Beograd

18.10.2019.

ugovor puno radno vreme

logo_19349

Objavljuje konkurs za poziciju:

ADMINISTRATOR U LJUDSKIM RESURSIMA

(mesto rada: Beograd)

Odgovornosti:

  • Prikupljanje, proveravanje i obrađivanje dokumentacije vezane za kadrovske poslove (dokumenta za zasnivanje radnog odnosa, ugovori i aneksi ugovora o radu, obrasci za prijavu i odjavu zaposlenih u nadležnim službama, rešenja za godišnje odmore i druga odstustva, potvrde o odsustvu zaposlenih - najave bolovanja i doznake, i sl.)
  • Obavljanje širokokog spektra administrativno – analitičkih poslova
  • Pripremanje redovnih i ad hoc izveštaja za potrebe Ljudskih resursa, formiranje i održavanje baze izveštaja na portalu, davanje predloga za unapređenje izveštavanja
  • Pripremanje baze podataka i redovno ažuriranje iste
  • Unošenje podataka o novim zaposlenima, kao i sve promene podataka u postojećoj bazi, odgovaranje za ažurnost baze podataka o zaposlenima
  • Praćenje zakonskih propisa iz oblasti rada i radnih odnosa i obezbeđivanje zakonitosti poslovanja u domenu svog rada

NAŠ KANDIDAT ima završen minimum srednji stepen stručne spreme ekonomskog usmerenja i poseduje minimum 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.

Od kandidata se očekuje uspešno snalaženje u radu na više projekata istovremeno uz dobru hijerarhiju prioriteta. Očekuje se fleksibilnost i proaktivnost u radu sa različitim profilima ljudi.

Ako ste odgovorni, sistematični i proaktivni pridružite se kreativnom timu!

Ako mislite da ste prava osoba za nas, molim vas da pošaljete svoj CV do 18.10.2019. godine.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

    Konkurs je istekao.

    Domaća trgovina doo

    Aroma predstavlja lanac maloprodajnih objekata u sklopu kojih vam nudimo odabrani asortiman robe široke potrošnje, kako domaćih, tako i stranih proizvođača.  Naša priča počinje u septembru 2012. godine kada je otvoren prvi Aroma market uz obećanje da sve ono što vam je svakodnevno potrebno i još mnogo proizvoda koje do sada niste znali gde možete kupiti, sada možete pronaći kod nas. Vođeni ovim obećanjem, nastavili smo da rastemo i porasli na 63 Aroma marketa…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?