Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Autolakirer - farbar

ST Prevoz d.o.o.

Kragujevac

01.09.2019.

ugovor puno radno vreme

logo_25116

Doo "ST PREVOZ" je privredno društvo koje se bavi poslovima međunarodnog transporta, koji se obavlja najsavremenijim voznim parkom. Sva vozila opremljena su najsavremenijom GPS navigacijom i klijentima je omogućeno praćenje robe do odredišta.

Kompanija je osnovana 1991. godine u Kragujevcu i danas poseduje sve potrebne dozvole za obavljanje svoje delatnosti-međunarodnog transporta i član je udruženja međunarodnih drumskih prevoznika Srbije, kao i evropske International Road Transport (IRU) unije, a svoje poslovanje i ogranizaciju je uredila u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001.2008 i HACCAP i ostalim standardima.

Misija preduzeća je osigurati vrhunsku uslugu prevoza za naše komitente kako bi kompanija ostala konkurentna na tržištu i zadržala efikasnost koju poseduje u poslovanju.

Vizija: Biti pouzdan partner u pružanju usluga prevoza u zemlji i inostranstvu uz održavanje kvaliteta usluge po kojoj je kompanija poznata.

Potreban nam je:

Autolakirer - farbar

Kragujevac

Uslovi:

  • sa radnim iskustvom od minimum dve godine na ovim poslovima (farbara) i trećim stepenom stručne spreme
  • kompanija poseduje veliki vozni park i u obzir dolaze samo ozbiljni i posvećeni kandidati koji odgovorno shvataju posao kojim se bave

Kandidatima se nudi:

  • zasnivanje radnog odnosa na određeno vreme, sa tendencijom prelaska u radni odnos na neodređeno vreme, kao i redovna zarada, učenje i napredak

Kontakt: 

Rok za konkurisanje: 01.09.2019.

    Konkurs je istekao.

    ST Prevoz d.o.o.

    • 19. oktobra 101, Kragujevac, Srbija
    • PIB: 101038469
    • Matični broj: 07673701
    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?