Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Business Development Specialist

Tenfore d.o.o.

Beograd, Dobračina 60

11.08.2021.

ugovor puno radno vreme

SPECIJALISTA ZA RAZVOJ PROIZVODA – BUSINESS DEVELOPMENT SPECIALIST 

TENFORE d.o.o. Beograd platna institucija je prva platna institucija registrovana u Srbiji. Ovlašćeni je predstavnik Western Uniona, vodeće svetske kompanije koja pruža usluge brzog transfera novca, a pored toga pruža i usluge domaćeg platnog prometa. Proširujemo naš tim i zato raspisujemo konkurs za radno mesto: Specijaliste za razvoj proizvoda

Ukoliko imate minimum 3 godine radnog iskustva iz neke od navedenih oblasti:

  • rada sa platnim karticama,
  • elektronskom trgovinom,
  • digitalnim plaćanjima i platnim uslugama, kao i u
  • razvoju proizvoda i usluga iz navedenih oblasti,

a pritom imate završen fakultet, odlične komunikacione i organizacione veštine, kreativnost i inicijativu, timski ste orijentisani i želite da radite na poslovima razvoja proizvoda i usluga u platnoj instituciji koji podrazumevaju:

  • pripremu i vođenje projekata za unapređenje i razvoj usluga, uključujući pripremu specifikacije za razvoj potrebnih softverskih rešenja,
  • koordinaciju i saradnju sa poslovnim bankama i drugim saradnicima,
  • koordinaciju i saradnju sa spoljnim vendorima za izradu softverskih rešenja, pošaljite svoju prijavu sa radnom biografijom i postanite deo TENFORE tima. 

Zahvaljujemo se na interesovanju i želji da se pridružite našem timu. Kontaktiraćemo samo one kadidate koji uđu u uži izbor.

Prijavljivanjem na oglas, dajete saglasnost da se vaši lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za oglašeno radno mesto u našoj kompaniji. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.

    Konkurs je istekao.

    TENFORE d.o.o Beograd platna institucija

    TENFORE d.o.o. Beograd platna institucija je vodeća kompanija u regionu u oblasti pružanja platnih usluga. TENFORE ima dugogodišnje iskustvo koje datira još iz 2001. godine kada TENFORE postaje ovlašćeni zastupnik Western Union-a za pružanje usluga međunarodnih novčanih doznaka, a 2015. kompanija je postala prva platna institucija u Srbiji. TENFORE usluge novčanih doznaka i domaćih platnih usluga pruža u preko 2.100 prodajnih mesta mreže svojih zastupnika. Nastojimo da u svakoj prilici koristimo…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?