Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

CAD & BIM projektant i instruktor

Softline education

Beograd, Takovska 12

04.12.2020.

ugovor puno radno vreme 1. i 2. smena dostupno studentima

U centru Softline, koji je ZVANIČNI predstavnik za obuke, polaganja i izdavanje sertifikata za ADOBE, AUTODESK, MICROSOFT, kroz CERTIPORT ISPITNI CENTAR, možete slušati obuke kod  instruktora koji su imali veoma mnogo AUTODESK, ADOBE i MICROSOFT OBUKA i koji su za skoro dve decenije obučili oko 1000 domaćih i stranih preduzeća, veliki broj državnih institucija, kao i nekoliko desetina hiljada pojedinaca iz Srbije i inostranstva. 

Naši predavači su obučavali zaposlene Telekoma, Telenora, Vip-a, NIS-a, EPS-a, Energoprojekta, CIP-a, Koridora, IKEA-e, HAYAT-a, LIDL-a, SIEMENS-a, BOSCH-a, DELTA-e, POŠTE, raznih banaka, ministarstava, komunalnih preduzeća, opština, fakulteta, studenata i učenika, kao i mnogobrojne nezaposlene koji su poslati preko Nacionalne službe za zapošljavanje na prekvalifikacije i dokvalifikacije u SOFTLINE.

Održavamo obuke i konsalting za AUTODESK CAD & BIM, Media & Entertainment, ADOBE WEB & GRAFIČKI DIZAJN, MICROSOFT OFFICE, PROGRAMIRANJE, knjigovodstvo, strani jezici, PC servis, WordPress, SEO, HTML & CSS,  i još mnogo toga.

Opis radnog mesta:

Edukativni centar Softline Education iz Beograda usled proširenja posla ima potrebu za CAD & BIM PROJEKTANTOM I INSTRUKTOROM sa znanjem Autodesk Revit programa. Tražimo kandidata sa završenom Arhitektonskom srednjom, višom, visokom školom ili fakultetom (Bachelor, Master, diplomirani ili apsolvent arhitekture) sa znanjem programa REVIT.

Odgovornosti:

Realizacija celokupne obuke za program AUTODESK REVIT ARCHITECTURE po planu i programu škole. Priprema projekata i zadataka za obuku. 

Kvalifikacije i veštine:

·         IV, V, VI ili VII stepen stručne spreme arhitektonskog fakulteta ili škole

·         Poznavanje rada u programu AUTODESK REVIT, AUTOCAD 2D i 3D

·         Osnovno poznavanje rada na računaru, MS Office i Internet

·         Strpljivost u radu sa drugima

·         Sistemtičnost u radu

Benefiti: 

·         Imaćete mogućnost daljeg profesionalnog usavršavanja, kao i sticanja međunarno priznatih sertifikata

·         Imaćete fleksibilno radno vreme 

·         Bićete nagrađivani u skladu s postignutim rezultatima

·         Prekovremeni rad se dodatno plaća

Ukoliko smatrate da ispunjavate navedene kriterijume, pošaljite nam svoj CV sa motivacionim pismom elektronskim putem.

Konkurs je istekao.

Softline education

  • Takovska 12, Beograd, Srbija
  • PIB: 104343073
  • Matični broj: 20151404
Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?