Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

CAM Operator

PCB Design d.o.o.

Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 88

14.08.2021.

350,00 - 400,00 EUR (mesečna plata) ugovor puno radno vreme 1. i 2. smena

Mi smo mlada firma koja se bavi pripremom i obradom podataka za proizvodnju štampanih ploča. Osnovani smo 2016. godine, u sklopu kompanije Hi-Tech Corp. iz Makedonije. Hi-Tech Corp. koja postoji na tržištu štampanih ploča od 1981. godine, i lider je u tehnologiji i proizvodnji štampanih ploča. Sarađujemo sa mnogobrojnim klijentima iz cele Evrope. Naš cilj je da u što kraćem roku efikasno i kvalitetno isporučimo naše proizvode klijentima.

PCB Design d.o.o. je izdvojena CAM (Computer Aided Manufacturing) stanica koja priprema i obrađuje fajlove gotovih štampanih ploča u obliku gerber-a. Uz konsultaciju s kupcima, podaci se pripremaju za proizvodnju po pravilima i tehnologiji Hi-Tech Corp. (www.hitech.com.mk)

Nudimo odlične uslove rada sa mogućnošću napretka, usavršavanja i razvoja karijere u oblasti dizajna i elektronike.

Prijavite se za radno mesto Cam - Operatera za rad na grafičkoj stanici za štampane ploče u programu "Orbotech Genesis" i "Orbotech Incam Pro" .

Opis posla:

  • Obrada i priprema gerber fajlova za proizvodnju štampanih ploča.
  • Konsultacije sa inostranim klijentima u vezi narudžbina.

Uslovi za prijavljivanje:

  • Potrebno naprednije znanje rada na računaru, MS Office-a, internet-a.
  • Znanje engleskog jezika u pisanom i govornom obliku.
  • Sposobnost rada u timu.

Prednost imaju kandidati s diplomom elektrotehničke više škole.

Potrebno je da svaki kandidat kontaktiran nakon konkursa prodje obuku u trajanju od 3 meseca, u vidu teorijskih časova i praktičnih vežbi, kako bi stekla osnovna znanja u oblasti proizvodnje štampanih ploča i materijala. Obuka je plaćena.

Zainteresovani kandidati, ukoliko ispunjavaju navedene uslove konkurisanja, pošalju svoj CV, kontakt telefon, kopiju diplome završene srednje škole/fakulteta kao i preporuke elektronskim putem.

Potencijalni kandidati će biti pozvani na razgovor putem e-mail-a.

    Konkurs je istekao.

    PCB Design d.o.o. Novi Beograd - Beograd

    Mi smo mlada firma koja se bavi pripremom i obradom podataka za proizvodnju štampanih ploča. Osnovani smo 2016. godine, u sklopu kompanije Hi-Tech Corp. iz Makedonije. Hi-Tech Corp. postoji na tržištu štampanih ploča od 1981. godine, i lider je u tehnologiji i proizvodnji štampanih ploča. Sarađujemo sa mnogobrojnim klijentima iz cele Evrope. Naš cilj je da u što kraćem roku efikasno i kvalitetno isporučimo naše proizvode klijentima. PCB Design d.o.o. je izdvojena CAM (Computer Aided Manufacturing)…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?