Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Čistač / čistačica

Keep Light d.o.o.

Beograd

10.11.2014.

ugovor puno radno vreme

Keep Light d.o.o.

Čistač / čistačica

Potreban/a radnik/ca (higijeničar/ka) za čišćenje poslovnih i magacinskih prostorija na duži vremenski period. Radno vreme je 8 (osam) sati dnevno, pet dana u nedelji.

Uslov:

  • Neophodno je višegodišnje radno iskustvo sa preporukama i dokazima.

Rok za konkurisanje: 10.11.2014.

    Konkurs je istekao.

    "Keep Light" d.o.o.

    Glavna delatnost preduzeća je izvođenje i projektovanje elektroinstalacionih radova jake i slabe struje u stambenim, poslovnim i industrijskim objektima, kao i izvođenje elektromontažnih radova na elektroenergetskim objektima (trafo-stanicama 20/10/04 kV i niskonaponskim i srednjenaponskim nadzemnim i kablovskim vodovima). Pored toga, preduzeće se bavi isporukom opreme, projektovanjem i izvođenjem radova na izgradnji dekorativnog i novogodišnjeg osvetljenja gde smo bez premca na tržištu. Inženjering…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?