Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Diplomirani pravnik - projektni menadžer

Udruženje Narodni Parlament

Leskovac, Južnomoravskih brigada 43

29.01.2021.

42.000,00 RSD (mesečna plata) ugovor puno radno vreme

Opis radnih dužnosti:

Udruženje „Narodni parlament“ iz Leskovca realizuje neprofitne projekte, odnosno aktivnosti od opšteg interesa u oblasti javnog zagovaranja (uglavnom u vezi sa ljudskim i građanskim pravima), kao i u oblastima omladinskog aktivizma i politike, te zaštite prava potrošača. Počevši od osnivanja polovinom 1999. godine uticali smo na brojne nacionalne i lokalne politike; olakšali smo građanima Srbije pristup Ustavom i zakonima garantovanim građanskim i ljudskim pravima; pružili pravnu pomoć i podršku ka skoro 10 hiljada građana Srbije; obezbedili da hiljade mladih kroz neformalno obrazovanje stekne veštine za zaposlenje, samo-zaposlenje, da steknu različite IT veštine i brojne druge; unapredili smo prava miliona potrošača u Srbiji na sistemskom nivou utičući na politike više od 20 trgovaca u Srbiji koji su sistemski kršili ova prava. Značajno smo doprineli razvoju organizacija civilnog društva na jugu Srbije, te podržali osnivanje i osnaživanje nezavisnih regulatornih institucija, i uradili mnogo toga drugog od opšteg, odnosno javnog interesa… 

Diplomirani pravnik - projektni menadžer je osoba od ključne važnosti za osnaživanje aktivnosti organizacije u domenu pružanja besplatne pravne pomoći, kao i u budućim inicijativama javnog zagovaranja, odnosno upravljanju projektima u oblastima kao što su ljudska prava, dobra uprava, pravosuđe, građanska participacija i sl.

50% radnog vremena – pravni poslovi:

  • pružanje pravne podrške braniocima ljudskih prava, kao i građanima koji imaju problema sa ostvarivanjem sopstvenih prava (primarno u postupcima pred organima javne vlasti)
  • izrada pravnih analiza, predstavki, žalbi, dopisa i svih drugih pravnih akata za potrebe inicijativa javnog zagovaranja i druge potrebe poslodavca, 

50% radnog vremena – projektni menadžment:

  • projektni menadžment (upravljanje neprofitnim projektima) u svim fazama: razvoj, vođenje i organizacija projekata
  • planiranje i upravljanje ljudskim resursima, vođenje i organizacija timova i događaja, javni nastupi.

 Profil kandidata/kandidatkinje:

  • idealni kandidat/kandidatkinja je osoba koja je: digitalno pismena, svestrana, racionalna, organizovana, brže uči od proseka i željna da stiče nove veštine, poseduje dar za kritičko razmišljanje i za detalje, nadarena za verbalnu i pismenu komunikaciju, ne trpi nepravdu i motivisana da ličnim angažovanjem učini svet „boljim mestom“.  
  • diplomirani pravnik/ca (prethodno radno iskustvo nije presudno) 
  • odlično poznavanje engleskog jezika, verbalna i pisana komunikacija

 Napomene:

Trenutne potrebe poslodavca, delom nametnute i zbog Covid-19 pandemije su takve da će radno vreme biti 6 sati tokom svakog radnog dana, u periodu od 09.00 do 15.00. Ovo se može promeniti u budućnosti, odnosno radno vreme uvećati na standardnih 8 časova dnevno. Bez obzira na realno radno vreme, uspešni kandidat će biti osiguran sa punim radnim vremenom, odnosno sa fondom od 40 časova nedeljno.  

Stručno osposobljavanje i usavršavanje trajaće 6 meseci. Navedena neto zarada je početna, sa mogućnošću uvećanja u zavisnosti od iskazanih sposobnosti i radnih uspeha uspešnog kandidata.  

Prijava treba da se sastoji od: Biografije (na srpskom ili engleskom jeziku) sa fotografijom, Motivacionog pisma i Kopije diplome ili Uverenja izdatog od strane pravnog fakulteta gde je stečeno obrazovanje diplomiranog pravnika.

Kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na intervju koji će se sastojati od razgovora (delom na engleskom jeziku) i pisanog testa znanja stečenog tokom formalnog obrazovanja.

    Konkurs je istekao.

    Udruženje "Narodni parlament"

    Udruženje "Narodni parlament" je jedna od najstarijih neprofitnih organizacija u južnoj Srbiji, osnovana 15. avgusta 1999. godine. Narodni parlament realizuje neprofitne projekte, odnosno aktivnosti od  opšteg interesa u oblasti javnog zagovaranja u vezi za zaštitom ljudskih  i građanskih prava, kao i u oblastima omladinskog akzivizma i politike,  te zaštite prava potrošača. Aktivnosti koje realizujemo za cilj imaju:  unapređenje demokratije, građanskog društva i ljudskih prava;…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?