Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Elektro monter

Keep Light d.o.o.

Beograd

29.12.2017.

ugovor puno radno vreme

logo_13055

Kompanija KEEP LIGHT d.o.o. bavi se izvođenjem elektro montažnih radova na niskom - srednjem i visokom naponu, izgradnjom i održavanjem trafo stanica, izgradnjom i održavanjem javnog osvetljenja, kao i isporukom i montažom svečanog dekorativnog novogodišnjeg osvetljenja.

Raspisujemo konkurs za radnu poziciju:

Elektro monter

u Beogradu

Potreban radnik elektro struke sa radnim iskustvom elektro montera. Radno iskustvo podrazumeva višegodišnji rad u struci, rad iz hidraulične podizne platforme, opservacija na betonskim stubovima uz pomoć ''penjalica'', rad i manipulacija u TS (10-35 kV), timski rad na terenu. Kandidat obavezno mora posedovati B i C vozačku kategoriju minimum 2 god. Od kandidata se očekuje da poseduje preporuke firme u kojoj je stekao radno iskustvo, da nije krivično gonjen i osuđivan, odgovornost i timski rad u novom radnom okruženju.

Pogodnosti koje nudimo potencijalnim kandidatima:

  • redovna novčana isplata,
  • zdravstveno osiguranje,
  • HTZ oprema,
  • lični alat i
  • mogućnost rada na neodređeno vreme.

Rok za konkurisanje: 29.12.2017.

    Konkurs je istekao.

    "Keep Light" d.o.o.

    Glavna delatnost preduzeća je izvođenje i projektovanje elektroinstalacionih radova jake i slabe struje u stambenim, poslovnim i industrijskim objektima, kao i izvođenje elektromontažnih radova na elektroenergetskim objektima (trafo-stanicama 20/10/04 kV i niskonaponskim i srednjenaponskim nadzemnim i kablovskim vodovima). Pored toga, preduzeće se bavi isporukom opreme, projektovanjem i izvođenjem radova na izgradnji dekorativnog i novogodišnjeg osvetljenja gde smo bez premca na tržištu. Inženjering…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?