Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Fullstack JavaScript Developer

Arthak d.o.o.

Rad od kuće

13.08.2021.

1.500,00 - 3.000,00 EUR (mesečna plata) ugovor puno radno vreme online intervju za posao

Za ovu poziciju nudi se:

  • Fulltime rad od kuće
  • Jaka plata s ugovorom na belo i na neodređeno (ako imaš 3-4 godine iskustva možemo platiti 1500-2000 evra, ako imaš 5-6 godina iskustva možemo platiti 2000-2500 evra, ako imaš više, javi se pa ćemo se dogovoriti)
  • Fleksibilno radno vreme
  • Super multinacionalna ekipa u timu
  • Mnogo izazova i puno puno učenja
  • Sticanje dobrih programerskih praksi od ljudi s mnooogo iskustva

Fullstack JavaScript developer je trenutna pozicija koju tražimo u okviru ovog oglasa, ali ako si i isključivo frontend, možemo da se čujemo pa da razmotrimo.

Tražimo:

  • Idealno imaš bar 4-5 godina iskustva
  • JavaScript - Mape, filteri, reduce, closure, Promise, ... ES6 sintaksa, arrow funkcije, sve lepo i moderno
  • React.js – bar 3-4 godine profesionalno. I to poželjno noviji React, sa hookovima, uključujući custom hookove, pure funkcije. Trudimo se da pišemo baš lepe komponente.
  • Node.js - kao deo steka, obzirom da je takođe JavaScript, i ako nemaš iskustva, lako ćeš da naučiš, ali ako si radio/radila, i poznaješ npr. express onda još bolje
  • GraphQL – nije obavezno iskustvo, ako znaš još bolje, a ako ne znaš, ovde ćeš baš da ga naučiš, jer ga koristimo uveliko
  • MySQL - Osnovne stvari moraš da znaš, SELECT, UPDATE, DELETE, jer kao fullstack kad pišeš kod u microservisima, očekuje se da napišeš i query. Ako znaš LEFT JOIN isl, odlično, a ako ne znaš... bilo bi dobro da naučiš pre intervjua :)

Imamo veći broj Node.js microservisa, potpuno pokrivenih integration testovima, ali i pozadinski data science. Nema nas puno, svega 20-ak, i dolazimo iz Poljske, Švajcarske, Brazila, Slovačke, Srbije, Malte i Rusije. Razvili smo solidnu proceduru i koristimo mnoštvo tehnologija.

Prijavi se da saznaš još i da nam se predstaviš!

    Konkurs je istekao.

    Arthak d.o.o

    Arthak d.o.o je osnovan u julu 2020, za potrebe poslovanja sa švajcarskom kompanijom People Analytix sa sedištem u Cirihu. Od maja 2021 dobili smo prvog kolegu u Beogradu za fullstack JS i sada se širimo dalje. Uz nas, za People Analytix još radi internacionalni tim, s ljudima iz Poljske, Brazila, Slovačke, Malte, Švajcarske i drugih zemalja. Zapošljavamo na belo, uz pune doprinose i ugovor na neodređeno. Radimo samo od kuće. Možda imaš svoj MacBook da radiš s njim, a ako ne, dobićeš firmin. Ovde…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?