Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Grafički dizajner

Institut za javnu politiku

Beograd, Kneza Miloša 82, sprat 5

24.09.2021.

ugovor puno radno vreme

Treba nam osoba koja prati trendove i standarde, koja će osmišljavati kreativna rešenja i primenjivati ih kroz sve komunikacione kanale i platforme. 

Želimo da razmišlja samostalno i ume da svoje ideje predstavi na pravi način;

da obraća pažnju na detalje;

da poštuje nekad vrlo kratke rokove;

da ima potrebno znanje (i grafičko i znanje engleskog jezika).

Probni rad je plaćen, a angažman može da bude i part-time, dok ćemo se o plati dogovoriti. 

Pošaljite nam svoj CV i portfolio elektronskim putem.

Institut za javnu politiku je regionalna think thank organizacije, koje realizuje projekte iz oblasti javnih politika i organizuje skupove i konferencije visokog nivoa. 

Konkurs je istekao.

Institut za javnu politiku

Institut za javnu politiku je posvećen izgradnji mirne, funkcionalne, demokratske i ekonomski održive budućnosti država i društava Zapadnog Balkana. Fundamentalne pretpostavke za dostizanje takve budućnosti vidimo u prihvatanju, modernoj interpretaciji i promišljeno vođenoj implementaciji klasičnih i savremenih evropskih političkih, ekonomskih, kulturnih i društvenih vrlina, načela i organizacije zajednice. Neotklonjiva je nužnost stalne promene i razvoja društava. Institut podstiče izgradnju sposobnosti…

Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?