Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Higijeničar/ka

Poliplast ambalaža d.o.o.

Novi Sad, Primorska 88

13.08.2020.

ugovor puno radno vreme 1. i 2. smena dostupno osobama sa invaliditetom

Poliplast-ambalaža doo Novi Sad je preduzeće koje preko 25 godina proizvodi I štampa razne vrste kesa od LDPE I HDPE granulata visokog kvaliteta sa treger, banana I fleksibilnim ručkama, kao što su kese za butike, reklamne kese, tregerice, kese za smeće, kese za zamrzivače, apotekarske kese, džakovi različitih dimenzija I namena, folije (creva I polucreva), ekološke biorazgradive kese, raznu ambalažu od polipropilena za pekarsku, mlinsku, tekstilnu i dr.  industriju. Kvalitetom proizvoda iz našeg standardnog asortimana I proizvoda po specijalnim zahtevima kupaca zadovoljavamo potrebe u industriji, poljoprivredi, trgovini I domaćinstvu.

Opis posla:

- obavlja poslove održavanja higijene u proizvodnji i pomoćnim prostorijama;

- obavlja poslove čišćenja i dezinfekcije podova 

Uslovi za kandidata:

- da imaju rešenje o statusu osobe sa invaliditetom koja se zapošljava pod opštim ili  posebnim uslovima- prethodno radno iskustvo je poželjno, nije obavezno

Očekujemo od Vas:

- Odgovornost

- Pouzdanost

- Kolegijalnost

Nudimo Vam:

- Siguran posao

- Redovnu isplatu zarada

Konkurs je istekao.

Poliplast ambalaža d.o.o.

  • Primorska 88, Novi Sad, Srbija
  • PIB: 105893977
  • Matični broj: 20484071
Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?