Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Medicinska sestra / tehničar

Vispero Gmbh

Nemačka

08.09.2016.

ugovor puno radno vreme

Vispero Gmbh

Kompanija Vispero GmbH sa sedištem u Bonu (Nemačka) je specijalizovana za posredovanje u zapošljavanju medicinskih radnika srednje, visoke i više stručne spreme.

Naši klijenti su klinički centri, bolnice, domovi za stara lica kao i regionalni domovi zdravlja koji se nalaze po celoj Nemačkoj, a u svojoj branši važe za visoko profesionalne i cenjene institucije.

To su pouzdana i stabilna preduzeća koje nude odlične uslove za život, rad, napredovanje i usavršavanje.

Za potrebe naših klijenata, raspisujemo poziciju za:

Medicinske sestre/tehničare

koji imaju želju da rade kao negovateljii

15 izvršilaca
Mesto zaposlenja: starački domovi širom Nemačke

(koji su deo velikog lanca ovakvih ustanova i koji su u protekloj godini proglašeni za jednog od najboljih poslodavaca u SR Nemačkoj)

Od kompanije Vispero GmbH možete očekivati kompletnu podršku u vašem prvom koraku života i rada u inostranstvu, što znači da ćemo biti uvek uz Vas tokom vaše faze adaptacije na novu radnu i životnu sredinu.

Naše usluge isključivo plaćaju naši klijenti, tako da ne postoje nikakvi troškovi niti obaveze od strane kandidata prema kompaniji Vispero GmbH.

Tražimo kandidate sa završenom srednjom medicinskom školom i znanjem nemačkog jezika na nivou B1 koji su zainteresovani da žive i rade u Nemačkoj.

Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas da pošaljete Vašu biografiju na nemačkom ili engleskom jeziku elektronski.

Vaše biografije će biti pažljivo pregledane, a izabrani kandidati će biti pozvani na lični razgovor. Razgovori će se održati po svim većim gradovima u BiH.

Vaše prijave možete slati elektronski.

 Rok za konkurisanje: 08.09.2016.

Konkurs je istekao.

Wispero

  • Freisdorfer strasse 194a, Nemačka
  • PIB: 304472452
Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?