Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Menadžer prodaje

Premium Group

Beograd

01.05.2014.

ugovor puno radno vreme

Premium Group

Ukoliko ste mladi, komunikativni, spremni za naporan rad, dobru zaradu i zabavu u okviru kolektiva - onda ste prava osoba za nas. Usled proširenja poslovanja tražimo kandidata na poziciji

Menadžer prodaje

Broj izvršilaca: 7


Radno mesto podrazumeva rad sa velikim brojem klijenata, neophodnost konstatno visokog nivoa pozitivne energije i komunikativnosti, kao i poznavanja osnovnih administrativnih veština (obuku obezbeđuje kompanija).

Bitna napomena je da posao podrazumeva rad u različitim poslovnicama u okviru kompanijske grupacije, tako da pored rada u Srbiji, za one koji žele dodatnu i veću zaradu, postoji mogućnost rada u našim kancelarijama u Makedoniji i Grčkoj.

Kompanija u okviru grupacije se bavi velikim brojem poslova, a konkretno ovaj oglas se odnosi na prodaju anatomskih, ergonomskih, antialergijskih, antibakterijskih proizvoda najviših standarda za zdravo spavanje namenjenih hotelskim lancima (Hilton, Sheraton, Merriot, Crown Plaza...), kao i svakom domaćinstvu koje brine o zdravlju i kvalitetu života i sna.

Startna plata za rad u Srbiji je 40.000 dinara koja se već nakon mesec dana rada, za rad u Makedoniji i Grčkoj može kretati od 80.000 do 100.000 dinara.
Pored plate, kompanija obezbeđuje svim zaposlenima obrok u okviru radnog vremena, kao i smeštaj ukoliko se radi na drugoj lokaciji.

Obzirom da kompanija obezbeđuje kompletnu obuku pre početka rada, nije neophodno predhodno iskustvo već su nam potrebne osobe koje žele da rade i da budu adekvatno plaćene za svoj rad.

Neophodno je poslati CV sa fotografijom. CV bez fotografije neće ući u razmatranje.

Rok za konkurisanje: 01.05.2014.

Konkurs je istekao.

SATELIT TRAVEL GROUP

  • Bačijska 3 31315 31315 Zlatibor, Srbija
  • PIB: 107624874
  • Matični broj: 20839104
Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?