Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Menadžer za razvoj poslovanja

Advokat Bogdan M. Gecic

Beograd

07.03.2017.

ugovor puno radno vreme

Advokatska kancelarija Gecić Law teži da postane najuticajnija inovativna advokatska kancelarija, pre svega kroz izgradnju dugoročnih odnosa sa klijentima zasnovanih na reciprocitetu, poverenju i najvišim standardima profesionalne etike. Sa novim pristupom pružanju pravnih usluga, nastojimo da izmenimo tradicionalnu ulogu koju advokatska kancelarija igra na regionalnom tržištu, kako bismo postigli superiorne rezultate za naše klijente.

Vizija naše kancelarije je pre svega da promenimo način tržišnog poslovanja, i sa tim ciljem smo konstantno u potrazi za talentovanim i preduzimljivim advokatima i multidisciplinarnim stručnjacima koji kreativno razmišljaju. Članovi našeg tima dolaze sa vodećih američkih i evropskih univerziteta, uključujući Carnegie Mellon, Florence EUI, KU Leuven, Maastricht, Nottingham, Panthéon-Assas i Harvard.

Spoj izvanredno kvalifikovanih i iskusnih pojedinaca, u kombinaciji sa temeljnim poznavanjem regionalnog poslovanja i pravne i političke scene stavlja nas u jedinstven položaj da na najbolji način pristupimo i najzahtevnijim problemima i sporovima naših klijenata. 

Advokat Bogdan M. Gecic

Tražimo nekog sa snažnim leđima, jakim stomakom, bistrom glavom i velikim srcem.

Da li ste vi naša izmišljena osoba? Da li ste spremni da se uhvatite u koštac sa svim izazovima koji će svakodnevno pristizati na vašu (imejl) adresu? Da li vam je žongliranje u krvi? Da li ste u stanju da organizujete svoju malu vojsku kako biste dobili svaku bitku? Da li se radujete izazovima umesto da od njih bežite?

Naša izmišljena osoba treba da bude inovator i da širi entuzijazam; da, po mogućstvu, bude pomalo luckasta i ekscentrična ali i veliki vizionar. Naša osoba u svom rečniku ne poseduje reč  “ne“, već  ŠTO DA NE? Naša izmišljena osoba je štreber koga svi vole.

Naša izmišljena osoba je odgovorna  za razvoj poslovanja, prepoznaje dobru priliku pre ostalih i pronalazi pravo rešenje čak i kada se čini da rešenja nema.

Naša izmišljena osoba razmišlja van zacrtanih pravila i veruje da je dobro urađen posao važniji od novca, a snovi važniji od spavanja.

Naša izmišljena osoba je

Menadžer za razvoj poslovanja

u Beogradu

on nije ni guru, ni romantičar, niti neko ko prodaje maglu.

Naša izmišljena osoba možda si baš ti!
Ako misliš da je tako, pošalji nam svoj realni CV.

Rok za konkurisanje: 07.03.2017.

Konkurs je istekao.

Advokat Bogdan M. Gecic

  • Nikole Spasica 2 11000 Beograd, Srbija
  • PIB: 107987195
  • Matični broj: 57320923
Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?