Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Mobile Application Designer - Senior

Center for Investments and Finance

Beograd, Internacionalnih brigada 56

18.07.2021.

1.800,00 - 2.700,00 EUR (mesečna plata) ugovor puno radno vreme dostupno osobama sa invaliditetom

Zapošljavamo!

Kao naš senior dizajner za mobilne aplikacije, radićeš u timu koji će se baviti razvojem za mobilne aplikacije za iOS i Android platforme. Naš fokus je na cross-platform razvoju, za obe platforme, pa tražimo osobe sa relevantnim znanjem i iskustvom.

Radićeš u timu kao senior, sa head-om svog tima, spoljnim i unutrašnjim saradnicima za UI-UX, dizajn i identitet brenda u celini. Bićeš prema potrebi i u direktnoj tehničkoj komunikaciji sa kolegama iz razvoja i QA spolja, radi potrebnih pojašnjenja, ili sa head-om prema potrebi radi komunikacije sa ostalim head-ovima ili menadžmentom. Ne manje važno, učestvovaćeš u internim i eksternim treninzima i radionicama. Važno je da na dobar način možeš da komuniciraš sa razvojnim timovima, ali i u celini unutar organizacije ili spolja. Bićeš delom zadužen da učestvuješ u osmišljavanju i sprovođenju obuka juniora za dizajn. 

Kao senior moraš da imaš dobro prethodno iskustvo sa dizajnom za mobilne aplikacije, kroz ukupan postupak od wireframe do rada sa front-end timom. Prednost imaju kandidati sa iskustvom u učestvovanju u brendiranju proizvoda, kao i kandidati sa dobrim iskustvom dizajna za crossplatform sa jedne strane, i sa druge strane jednog od dva (ali, naravno, ne nužno oba) native stack-a (Android, iOS).

Na ovoj poziciji, tvoj razvoj bi bio u smeru head-a tima a docnije bi smer bio poslovni (npr. u smeru c-nivo rukovodioca). 

Kao osoba, spretna si, sposobna i voliš da rešavaš probleme. Kao kandidat, ne čekaš da ti neko zada domaći zadatak, već uzimaš na sebe šta nam ostaje da uradimo u timu. Kao CIF čovek, interesuje te šta drugi timovi rade, i šta mi radimo poslovno na nivou šire slike, a u komunikaciji si poslovan, pristojan i komuniciraš sa poštovanjem prema svima u firmi i spolja, bez izuzetaka. 

Ako možeš brzo da kreneš radiš u dinamičnom okruženju, da produbljuješ svoje iskustvo  različitih tehnologija u različitim kontekstima, da sarađuješ sa stručnim ljudima od akcije u našem timu, mi želimo da te upoznamo.  
Pozicija je na puno radno vreme, pravni okvir je ugovor o radu na neodređeno, uz obavezni šestomesečni probni period. Radno mesto je u redovnim okolnostima naša kancelarija u Beogradu, uz retke ali obavezne, plaćene odlaske kod klijenata u Beogradu i ostatku Srbije i Evrope. U vanrednim okolnostima (npr. trenutne pandemije COVID), organizujemo i rad od kuće, smenski.  

Imamo tri kruga selekcije, uključujući i razgovor sa stranim partnerima. Portfolio je obavezan. Kandidati koji budu ušli u uži izbor biće pozvani na razgovor.

Odgovornosti:

  • Realizacija dizajna prema SLO unutar korisničkih priča, od skice, wireframe, mockup, preko kompletnog rešenja, po fazama projekta, od MVP do konačnog; 
  • Komunikacija sa razvojnim timovima u kreiranju inovativnog, preciznog i savršeno glatkog korisničkog interfejsa za različite mobilne platforme;
  • Kontinualna dopuna razvojnog bekloga; 
  • Učestvovanje u treninzima i radionicama; 
  • Korišćenje odgovarajućih alata za upravljanje projektima; 
  • Pomoć i učestvovanje u kontinualnom unapređenju internih procedura.

Kvalifikacije:

  • Obavezno je višegodišnje iskustvo u dizajnu za skalabilne mobilne aplikacije, plus je prethodno poznavanje PSD2 regulative;
  • Plus je relevantno akademsko zvanje npr. osnovne studije fakulteta sa jakom kreativnom osnovom za digitalni dizajn;
  • Obavezno je dobro razumevanje Agile Scrum metodologije;

Veštine:

  • Dobro poznavanje i/ili relevantno radno iskustvo dizajna za cross-platform mobilne aplikacije;
  • Iskustvo i duboko razumevanje UI/UX razvojnih principa za mobilne uređaje;
  • Dobro razumevanje inženjerskih potreba u postupku razvoja mobilnih aplikacija;
  • Plus je dobro poznavanje i iskustvo rada dizajna u više od jednog stack-a korišćenih u razvoju (npr. React Native za cross platform, i Kotlin for Android xor Swift for iOS);
  • Lični integritet je obavezan; 
  • Lakoća rada u različitim radnim okruženjima, interno ili eksterno, npr. produkciono, staging, testno, demo okruženje; 
  • Dobra organizaciona sposobnost i umeće lične organizacije; 
  • Ispunjavanje rokova u brzom i stalno menjajućem okruženju; 
  • Proaktivan pristup rešavanju problema i potencijal za donošenje odluka; 
  • Odlično znanje srpskog i srednje znanje engleskog obavezno, poželjno osnovno poznavanje nemačkog jezika.

Okvirna mesečna plata zavisi od kvalifikacija, naročito prethodnog radnog iskustva. Donji prag je EUR 1800 u dinarskoj protivvrednosti, prema srednjem kursu NBS na dan obračuna. Omogućen je i rad od kuće u COVID uslovima.

    Konkurs je istekao.

    Center for Investments and Finance

    • Internacionalnih brigada 56, Beograd, Srbija
    • PIB: 103084225
    • Matični broj: 17513133
    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?