Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Prodavac junior

Beorol d.o.o.

Beograd, Niš, Novi Sad

29.12.2021.

1.000,00 EUR (mesečna plata) ugovor puno radno vreme

Ukoliko želiš da postaneš ozbiljan prodavac i ukoliko nemaš nikakvog ili imaš malog iskustva u terenskoj prodaji mi smo prava adresa za tebe. Jedna od osnovnih osobina koja krasi prodavca je SNALAŽLJIVOST, pa ti ovom prilikom dajemo zadatak da se snađeš i saznaš što više o nama. Ima nas na svim društvenim mrežama instagram - Beorol i Beorolcomunity izguglaj na web-u i saznaj što više o nama. Mi stvaramo vrhunske prodavce koji su traženi na tržištu. 

Za ovaj posao bitno je da znaš da li si Majstor za sve ili nisi! 

Raspisujemo konkurs za radno mesto: Prodavac junior 

Uslovi:

  • Ambiciozan 
  • Želiš dobru zaradu 1000 eur plus
  • Ne prihvataš poraze 

Šta da očekuješ:

U početku ćeš provoditi vreme u proizvodnji kako bi naučio sve o našim proizvodima, mi smatramo da dobar prodavac ne može da bude neko ko se nije susreo sa proizvodnjom i ko se nije saživeo sa firmom. Ukoliko ne saznaš kako se pravi četka, kako se pravi valjak, traka, nivelator nećeš moći da budeš ni samouveren u prodaji. Potom ćeš provesti izvesno vreme u magacinu kako bi se upoznao i sa ostalim artiklima. Na teren ćeš ići sa komercijalom da sređuješ štandove i budeš im podrška, učićeš od njih o koracima prodaje, pregovaranju, učićemo te kako da čitaš i koristiš analize i još mnogo toga. 

U početku će biti teško i nećeš se baviti direktnom prodajom dok ne savladaš sve neophodne veštine. 

Šta nudimo:

  • Za početak ti ništa bitno ne nudimo osim što ti omogućavamo da se kvalitetno usmeravaš i učiš 
  • Okruženje koje prepoznaje i ceni zalaganje i trud 
  • Fksnu platu dok se ne izgradiš kao prodavac 
  • Ukoliko si dovoljno ambiciozan, imaš fakultet i želiš da se usmeravaš u domenu prodaje nudimo ti mogućnost da od prodavca dođeš do supervizora i direktora prodaje veoma brzo ukoliko imaš potencijala 
  • Ako koristiš engleski jezik možeš završiti u nekoj od naših kompanija u svetu, a sve zavisi od tebe, tvojih želja, ambicija i truda koji budeš uložio

Pažnju smo ti privukli sigurno a ako misliš da je ovo priča za tebe, pošalji CV i motivaciono pismo, zašto bi želeo da se oprobaš kod nas, šta si radio u životu, kakva su tvoja razmišljanja o poslu, kako ti vidiš idealan posao. 

Sve ovo će nam biti od velike koristi prilikom odlučivanja o kandidatima koje ćemo pozvati na razgovor. U pitanju su nijanse koje će odlučivati o izboru kandidata zato budi što kreativniji i slobodno se izrazi kroz motivaciono pismo. 

    Konkurs je istekao.

    BEOROL DOO

    Kompanija Beorol je najveći i tehnološki najnapredniji proizvođač i distributer molerskog alata na teritoriji Jugoistočne Evrope. O NAMA Kompanija Beorol postoji od 1998. godine, a do danas smo svojom ponudom i konkurentnom cenom postali lider na tržištu, kako domaćem tako i regionalnom. Zahvaljujući kvalitetu naših proizvoda, danas poslujemo pored tržišta Srbije, i na tržištima Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Mađarske, Rumunije, Rusije kao i Ujedinjenih Arapskih Emirata,…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?