Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Prodavac

Ultra Sun d.o.o.

Beograd

28.07.2017.

ugovor puno radno vreme

logo_25626

Firmi UltraSun iz Beograda (Gandijeva 99v lok1,64 blok) koja se bavi prodajom kompletne opreme za frizerske i kozmetičke salone potrebni su radnici za rad u maloprodaji.

Prodavac

Beograd

Neophodni uslovi obavezni za radno mesto Prodavca su:

  • Minimum srednja stručna sprema (poželjno zanimanje šminker)
  • Radno iskustvo u trgovini
  • Aktivno poznavanje rada na računaru (obavezno: Word, Excel, Windows)
  • Poznavanje rada na slanju i primanju elektronske pošte (Outlook Express)
  • Poznavanje rada na Internet pretraživačima (Google, Yahoo...) i Browser-ima (Opera Mozilla, Internet Explorer...)
  • Aktivno znanje Engleskog jezika
  • Komunikativnost

Od Vas se u samom startu očekuje da u slučaju prijema u radni odnos, poštujete sve kodekse lepog ponašanja i ophođenja prema kupcima i inostranim partnerima, da ste lepo obučeni i maksimalno uredni, da ste precizni u dolasku na posao. Sve ostale obaveze stičete kroz obuku za rad u toku probnog perioda od 30 dana.

Obuka traje do 90 dana (probni period od 30 dana i još dodatnih 60 dana). U slučaju da uspešno završite obuku produžava Vam se radni odnos na određeno vreme do još 3 meseca nakon čega ste primljeni na duži vremenski rok koji će Vam biti naknadno saopšten.

Rok za konkurisanje: 28.07.2017.

    Konkurs je istekao.

    Ultra Sun d.o.o.

    Mi smo UltraSun d.o.o. firma sa sedištem u Beogradu koja se bavi  uvozom i distribucijom solarijuma, proizvoda i opreme za frizerske, kozmetičke salone. Primarna delatnost kojom smo se predstavili domaćem tržištu i po kojoj smo godinama prepoznatljivi jeste uvoz i distribucija kozmetike i aparata za sunčanje vodećih svetskih firmi poput BodyCosmetics, MegaSun, Ergoline, Technosole... Danas zastupamo preko 20 brendova među kojima su MegaSun,  Ergoline, Technosole, Tanny Maxx, Hawaiiana, CADIVEU,…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?