Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Projektant elektro instalacija

PRO-ING d.o.o.

Novi Sad

06.11.2020.

ugovor puno radno vreme

Kompanija "PRO-ING" DOO osnovana je 20. avgusta 1946. godine, pod imenom Projektni zavod Vojvodine kao državno preduzeće za potrebe investicionog projektovanja. Danas je u privatnom vlasništvu, sa sedištem u Novom Sadu. Osnovna tradicionalna delatnost "PRO-ING" d.o.o. je u oblasti Projektovanja objekata društvenog standarda, rezidencijalnih i stambenih objekata, poslovno-administrativnih zgrada i centara, sportskih objekata, hotela, fakulteta, škola i dr. U poslednjih deset godina izraženi su referentni projekti u oblasti industrije-prehrambene tehnologije, poljoprivrede, procesne, prerađivačke i industrije sekundarnih sirovina. Naročito iskustvo kompanija poseduje u oblasti hidrotehnike, izradi Postrojenja za preradu otpadne i proizvodnju pitke vode.

Više o nama na: www.pro-ing.info

Kompaniji PRO-ING d.o.o. potreban je elektro inženjer sa iskustvom, u oblasti elektroenergetskih instalacija, pre svega u oblasti projektovanja i nadzora nad izgradnjom.

Uslovi za kandidata:

  • minimalno radno iskustvo 3 god
  • posedovanje licenci 350
  • poznavanje rada na računaru
  • znanje engleskog jezika

Nudimo rad u prijatnom okruženju, redovna primanja, plata po dogovoru.

Biće kontaktirani samo kandidati koji na osnovu pregleda biografija uđu u uži izbor.

    Konkurs je istekao.

    PRO-ING d.o.o.

    • Bulevar Mihajla Pupina 3/II, Novi Sad, Srbija
    • PIB: 100187472
    • Matični broj: 08172196
    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?