Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Rukovodilac proizvodnje

PR Sport S - proizvodnja dijabola

Zemun (Beograd)

17.02.2021.

ugovor puno radno vreme 1. i 2. smena

PR Sport S je porodična firma koja se bavi proizvodnjom dijabola. Jedina smo firma u Srbija koja se bavi proizvodnjom viskopreciznih dijabola kako za amatersko tako i za profesionalno steljaštvo. Pored domaćeg tržišta dijabole izvozimo u nekoliko zemalja na području šireg Balkana i EU.

 

Zbog povećanog obima proizvodnje imamo potrebu za novim zaposlenima. 

Otvaramo radno mesto Rukovodilac proizvodnje

 

Opis posla i uslovi

  • Kontrola pripremnih radnji i proizvodnje, organizacija proizvodnje,
  • Kandidati treba da poseduju diplomu mašinske struke srednje, više ili visoke stručne spreme,
  • Kandidati sa iskustvom imaju prednost.

S obzirom da smo jedina firma u zemlji koja se bavi proizvodnjom dijabola i da kandidati ne mogu imati specifično iskustvo, poželjno je iskustvo u radu u nekoj drugoj proizvodnji u mašinskoj oblasti.

Budući zaposleni od nas mogu očekivati sve propisane uslove rada, poštovanje svih pravila i normi ali i mnogo više od toga. Mi smo porodična firma gde zaposleni nisu samo brojevi već su deo naše šire porodice. 

Od budućih zaposlenih očekujemo da poštuju protokole u radu, da nauče i primenjuju stečena znanja i da htenjem i ponašenjem postanu deo naše rastuće porodice.

 

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

    Konkurs je istekao.

    PR Sport S

    PR Sport S je porodična firma koja se bavi proizvodnjom dijabola. Počela je sa radom 2004. godine. Jedina smo firma u Srbiji koja se bavi proizvodnjim visokopreciznih dijabola namenjenih za amatersko ili profesionalno streljaštvo. Pored domaćeg tržiša dijabole izvozimo na području šireg Blakana i nekoliko zemalja EU.

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?