Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Samostalni stručnotehnički saradnik za međunarodnu saradnju

Poljoprivredni fakultet

Zemun (Beograd)

22.01.2020.

ugovor puno radno vreme

УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ

ПОЉОПРИВРЕДНИ ФАКУЛТЕТ

Београд – Земун

Немањина 6

Расписује конкурс за за заснивање радног односа на одређено време

Самостални стручнотехнички сарадник за међународну сарадњу

организациона јединица Стручна служба, са пуним радним временом

Земун (Београд)
1 извршилац

Услови огласа:

  • Високо образовање:
    • на студијама другог степена (мастер академске студије) по пропису који уређује високо образовање почев од 10. септембра 2005. године

    • на основним студијама у трајању од најмање четири године по пропису који је уређивао високо образовање почев од 10. септембра 2005. године

    • Факултет политичких наука, Факултет организационих наука, Економски факултет (усмерење; Маркетинг)

  • познавање енглеског језика ниво Б2
  • познавање рада на рачунару
  • предност радно искуство

Остало:

Пријаве на конкурс са доказима о испуњености услова конкурса (кратка биографија са  адресом, контакт телефоном, имејл-адресом, дипломе о одговарајућој стручној спреми, извод из матичне књиге рођених, извод из матичне књиге венчаних ако је промењено презиме, уверење о држављанству (документа у оригиналу или овереној копији) се подносе лично или путем препоручене пошиљке, у затвореној коверти са назнаком „За оглас за заснивање радног односа – радно место: Самостални стручнотехнички сарадник за међународну сарадњу, на адресу:

Универзитет у Београду - Пољопривредни факултет, Београд - Земун, ул. Немањина бр. 6.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.

Кандидати који уђу у ужи избор биће позвани на разговор. Одлука о избору кандидата донеће се у року од 30 дана од дана истека рока за подношење пријава. Приложена конкурсна документација неће се враћати кандидатима. Пријавом на оглас кандидат даје своју сагласност за обраду података о личности у сврхе избора за пријем у радни однос. Подаци се не могу користити у друге сврхе.

Приликом заснивања радног односа, изабрани кандидат је дужан да достави: доказ да се против кандидата не води кривични поступак, да оптужница није ступила на правну снагу и да није покренута истрага (уверење надлежног суда); уверење да кандидат није осуђиван за кривична дела која га чине неподобним за рад у високообразвној установи (уверење надлежне полицијске управе или полицијске станице).

Уколико изабрани кандидат не достави горе наведене документе у захтеваном року, са њим се неће засновати радни однос. На радне односе засноване по окончаном конкурсу примењиваће се важећа Одлука о коефицијентима за обрачун и исплату плата запослених.

Д е к а н

Проф. др Душан Живковић

Рок за конкурисање 22.01.2020.

    Poljoprivredni fakultet

    • Nemanjina 6, Beograd, Srbija
    • PIB: 100198802
    • Matični broj: 07029845
    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?