Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je deaktiviran. Na zahtev poslodavca, konkurs je deaktiviran dana 07.09.2020 pre isteka prvobitno postavljenog roka.

Savetnik za neživotno osiguranje

Milenijum Osiguranje a.d.o.

Više gradova

06.11.2020.

ugovor puno radno vreme

 

Konkurs je deaktiviran. Na zahtev poslodavca, konkurs je deaktiviran dana 07.09.2020 pre isteka prvobitno postavljenog roka.

Milenijum Osiguranje a.d.o.

Milenijum osiguranje, sa tradicijom poslovanja dugom 31. godinu, spada u jedno od najstarijih osiguravajućih društava i prvo osiguranje u privatnom vlasništvu u Srbiji. Osnovani smo 1992. godine kao „DDOR Stankom Osiguranje“, a 2001. godine smo promenili ime u Milenijum osiguranje a.d.o. Kao sigurna i poželjna investicija, postali smo prvo domaće osiguravajuće društvo u koje je ušao strani kapital - osiguravajuća kompanija Croatia osiguranje, a 2014. godine postajemo i deo Adris grupe, jedne od…

Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?