Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Šef mehanizacije za održavanje teretnih vozila

Elita - cop d.o.o.

Beograd

19.10.2019.

ugovor puno radno vreme

logo_21604

Građevinskom preduzeću "Elita-Cop" d.o.o. potreban:

Šef mehanizacije za održavanje teretnih vozila

Mesto zaposlenja: Beograd

Radno mesto podrazumeva osobu koja će voditi računa o kvarovima i sl. kao i rukovoditi stručnim timom zaposlenih zaduženih za održavanje teretnih vozila kao što su beton mikser, auto-beton pumpa i dr.

Neophodno prethodno radno iskustvo.

Rok za konkurisanje: 19.10.2019.

Konkurs je istekao.

ELITA – COP“ d.o.o

Društvo za inženjering, marketing, spoljnu i unutrašnju trgovinu „ELITA – COP“ d.o.o. Beograd – Zemun je privatno preduzeće, vlasništvo porodice Romić iz Zemuna, osnovano 2002. godine. Preduzeće je tehnički, tehnološki i kadrovski opremljeno za vršenje raznih vrsta radova iz oblasti građevinarstva. Specijalizovano je za: - Rušenje i uklanjanje složenih armiranobetonskih i čeličnih konstrukcija sa reciklažom materijala, - Izvođenje objekata i radove nikogradnje (putevi, ulice, parkinzi, donji stroj…

Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?