Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Serviser za popravku visoko-pritisnih pumpi

Original - Karcher

Beograd

06.05.2021.

ugovor puno radno vreme

Preduzeće Original.com je ovlašćeni distributer i serviser nemačke firme Kärcher. Preduzeće se bavi uvozom, prodajom i servisom visoko-pritisnih mašina sa grejačem i bez grejača, uredjaja za usisavanje, dubinsko pranje, poliranje, čišćenje, sredstava za pranje i prateće opreme.

Inovativnost

Original.Com je uspešno preduzeće koje je ugled i poverenje steklo svojim jednostavnim, brzim i modernim shvatanjem poslovanja, prevashodno prilagođenim željama i potrebama svojih korisnika.
Original.Com je izrastao iz dugugodišnje prakse prodaje i servisiranja Kärcher aparata, kao posledica rastuće prodaje i novih potreba kada je u pitanju program za industrijsko i kućno čišćenje, pranje i usisavanje.

Kompetentnost

Glavna delatnost Original.Com - a je uvoz, distribucija, prodaja i servisiranje proizvodnog programa Kärcher. Prevashodno to su programi mašina za pranje pod visokim pritiskom na hladnu i toplu vodu, na električni ili motorni pogon, u mobilnom ili stacionarnom obliku, mašina za specijalne namene, usisivača za mokro i suvo usisavanje, sigurnosnih i pneumatskih usisivača, mašina za pranje tepiha, mašina za pranje, čišćenje, ribajne i poliranje tvrdih podova, mašina za čišćenje i usisavanje od onih sa ručnim vođenjem do samohodnih, na baterijski ili benzinski pogon, čistača za sneg, automatskih perionica kao i celokupan program prateće opreme i hemije.

Tražimo našeg novog saradnika za poziciju Serviser za popravku visoko-pritisnih pumpi

Vaš profil:

  • poželjno iskustvo u servisiranju pumpi – firme Karcher, Alto, Wap, Kranzle
  • spremnost na rad i timski duh
  • svestranost i komunikativnost
  • vozačka dozvola B kategorije

Nudimo:

  • sigurno radno mesto
  • ugovor na neodređeno radno vreme nakon probnog rada
  • primerena i redovna primanja
  • lokacija servisa - Zemun
    Konkurs je istekao.

    Original - Karcher

    Preduzeće Original.com je ovlašćeni distributer i serviser nemačke firme Kärcher. Preduzeće se bavi uvozom, prodajom i servisom visoko-pritisnih mašina sa grejačem i bez grejača, uredjaja za usisavanje, dubinsko pranje, poliranje, čišćenje, sredstava za pranje i prateće opreme. Obezbedjena je garancija od 24 meseca za sve Kärcher mašine. Snabdevanje rezervnim delovima je garantovano najmanje 5 godina… Inovativnost Original.Com je uspešno preduzeće koje je ugled i poverenje steklo svojim jednostavnim,…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?