Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Tehnolog u proizvodnji proizvoda od kozjeg mleka

Beocapra d.o.o.

Kukujevci (Šid)

26.01.2018.

ugovor puno radno vreme

logo_19784

BEOCAPRA d.o.o.
22224 Kukujevci (Opština Šid), Ul. Grčkog Prijateljstva bb
Tel: 022/742-860
www.beocapra.rs, www.kozari.rs

Potreban nam je:

Tehnolog u proizvodnji proizvoda od kozjeg mleka

Kukujevci

Stručna sprema:

  • VII stepen stručne spreme: Diplomirani inženjer prehrambene tehnologije – proizvodi animalnog porekla.

Ostali uslovi:

  • Vozačka dozvola B kategorije.
  • Poznavanje engleskog jezika.
  • Rad na računaru: Windows operativni sistem, MS Office programi (Word, Excel, Outlook), programi za internet pretraživanje i komunikaciju.

Opis radnog mesta:

  • Tehnolog je primarno zadužen za: definisanje receptura proizvoda, praćenje primene definisanih receptura, praćenje kvaliteta i bezbednosti proizvoda, saradnju sa akreditovanim laboratorijama za ispitivanje proizvoda i sirovina, učestvovanje u definisanju i primeni sistema kvaliteta (ISO 9001, ISO 22000, IFS, HALAL), saradnju sa šefom proizvodnje i menadžerom prodaje u cilju kreiranja plana proizvodnje, razvoj novih proizvoda, optimizaciju tehnoloških postupaka i sl.
  • Proizvodi u portfoliju mlekare: klasični sirevi, sirevi sa plesnima, jogurt, probiotski napici, pasterizovano mleko, pasterizovana surutka i sl.
  • Radno okruženje: rukovodstvo kompanije afirmiše inventivnost i kreativnost, potencira se saradnja sa naučnim ustanovama, orijentacija prodaje kompanije je izvoz obzirom da BEOCAPRA poseduje dozvole za izvoz svojih proizvoda u EU i Rusku federaciju, dinamično okruženje proizvodnje sa svakodnevnim izazovima u uređenom sistemu.
  • Radno mesto tehnologa je u proizvodnom pogonu u mestu Kukujevci u opštini Šid, 95 km od Beograda. Obezbeđen je odlazak svakog radnog dana zajedničkim putničkim vozilom od Beograda do Šida, kao i povratak za Beograd, u slučajevima da je mesto boravišta tehnologa u Beogradu. Očekuje se da u određenim situacijama koje to zahtevaju, tehnolog provede u kontinuitetu više od 8 sati na realizaciji svojih radnih obaveza. Po potrebi obezbeđen je smeštaj i ishrana u blizini pogona. Zaposlenom će biti isplaćivani troškovi prevoza na nivou lokala.

Uslovi konkursa:

  • Od zainteresovanih se očekuje da zajedno sa aplikacijom pošalju i svoju radnu biografiju (CV).
  • Nakon analize prijava i radnih biografija, aplikanti će biti zasebno pozivani na razgovore, koji će se obavljati u Beogradu i po potrebi u sedištu kompanije u Kukujevcima. Može se očekivati najviše 3 kruga razgovora bez pismenih testova.

Rok za konkurisanje: 26.01.2018.

    Konkurs je istekao.

    beocapra doo

    • grckog prijateljstva bb 22224 kukujevci, kukujevci, Srbija
    • PIB: 106089423
    • Matični broj: 20524529
    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?