Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Tehnološko - metalurški inženjer

Vojnotehnički institut

Beograd

28.11.2017.

ugovor puno radno vreme

logo_27089

Јавни конкурс у Војнотехничком институту за позицију:

Технолошко - металуршки инжењер

Београд

Војнотехнички институт, истраживачко-развојна установа при Министарству одбране Републике Србије отвара јавни конкурс, ради попуне истраживачких формацијских места, за пријем 39 (тридесет девет) лица у радни однос на неодређено време. Сви детаљи конкурса се могу видети на сајту Војнотехничког института (www.vti.mod.gov.rs).

Војнотехнички институт нуди посао у струци инжењерима технолошко-металуршког факултета, који су спремни да раде у динамичном окружењу развојно-истраживачких тимова у области наоружања и војне опреме, уз еминентне стручњаке из предметних области. Осим усавршавања у струци, Војнотехнички институт пружа јединствену прилику за практичан рад у једној од 24 савремене лабораторије, од којих већина превазилази само војни значај, јер су јединствене у Републици Србији. Поред плата, посао инжењера додатно је стимулисан бесплатним школовањем и усавршавањем, како у земљи тако и у иностранству, што истраживачима омогућава континуално праћење најсавременијих трендова развоја наоружања и војне опреме.

Напомињемо да ће заинтересовани кандидати током трајања конкурса моћи да присуствују консултацијама, сваког уторка од 12 до 14 часова на адреси Војнотехничког института (Ратка Ресановића 1, 11030 Жарково – Београд), где ће поближе моћи да се упознају са системом и условима рада у ВТИ, лабораторијама, текућим пројектима и критеријумима конкурса.

Конкурс је отворен до 28.11.2017. године.

Konkurs je istekao.

Uprava za odbrambene tehnologije

  • Nemanjina 15, Beograd, Srbija
  • PIB: 102116082
  • Matični broj: 07093608
Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?