Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Viši saradnik za oblast radnih odnosa u časopisu

Paragraf Lex d.o.o.

Beograd

11.12.2021.

ugovor puno radno vreme

Paragraf Lex d.o.o. www.paragraf.rs

Raspisuje konkurs za prijem na radno mesto: VIŠI SARADNIK ZA OBLAST RADNIH ODNOSA U ČASOPISU "PRAVO U PRIVREDI"

OPŠTI USLOVI ZA PRIJEM U RADNI ODNOS:

  • Završen pravni fakultet (nivo kvalifikacija 6.2 ili 7.1);
  • Iskustvo na poslovima u vezi sa tumačenjem i primenom propisa kojima se uređuju radni odnosi, zapošljavanje stranaca, zapošljavanje osoba sa invaliditetom, prava iz obaveznog socijalnog osiguranja, zaštita na radu, zabrana zlostavljanja na radu, zaštita uzbunjivača, zabrana diskriminacije;
  • Poznavanje Zakona o radu, Zakona o bezbednosti i zdravlju na radu, Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, Zakona o zdravstvenom osiguranju, Zakona o zapošljavanju i osiguranju za slučaj nezaposlenosti, Zakona o zapošljavanju stranaca, Zakona o strancima, Zakona o finansijskoj podršci porodicama sa decom i ostalih srodnih propisa;
  • Aktivno znanje rada na računaru (MS OFFICE);

PREDNOST ZA PRIJEM U RADNI ODNOS:

  • Iskustvo u javnim nastupima (savetovanja, seminari, mediji i sl.), usmeno izlaganje u pojedinačnoj komunikaciji i na savetovanjima/seminarima;
  • Iskustvo u pisanju stručnih tekstova;

NAČIN I USLOVI RADA:

  • Redakcijski (timski) rad u pripremi i objavljivanju stručnog elektronskog i štampanog časopisa i saradnja sa drugim redakcijama i sektorima u kompaniji;
  • Svakodnevno praćenje, analiza i komentarisanje odgovarajućih propisa, stručnih mišljenja i instrukcija nadležnih organa i organizacija, samostalno i u saradnji sa autorima;
  • Predavanja iz oblasti radnih odnosa na savetovanjima, seminarima, vebinarima i slično;
  • Mogućnost ostvarivanja ličnih inicijativa za usavršavanje rada redakcije, sa prihvatanjem lične i kolektivne odgovornosti za iznete stavove redakcije i dobro izvršenje posla;
  • Stalna saradnja sa nadležnim institucijama;
  • Obaveza stalnog stručnog usavršavanja, putem individualnog proučavanja stručne literature ili obezbeđenog prisustva na stručnim seminarima i savetovanjima.

Ukratko, ako ste radoznali i želite da saznate i uvek učite nešto novo, onda je ovo pravi posao za Vas. Naša baza je dnevno ažurna sa u proseku oko osamdeset dokumenta - propisa, službenih mišljenja, sudske prakse, stručnih komentara i pitanja i odgovora naših kolega, ali i spoljnih saradnika, autora i stručnjaka iz relevantnih institucija. Baza nam je glavni alat za rad, ali znanju doprinosi i komunikacija sa našim pretplatnicima jer kroz razgovore sa njima prolazimo kroz hiljade situacija i dolazimo do najmanje toliko odgovora (nekad ih može biti i više, ipak smo pravnici). Dostupni su nam seminari za dodatnu edukaciju, kao i iskustvo naših autora, ali i tima od preko trideset koleginica i kolega, koji će rado podeliti znanje sa Vama.  

Takođe imate mogućnost da svoje znanje pretočite u stručne tekstove koje ćemo objavljivati u stručnom časopisu "Pravo u privredi". Ukoliko volite dizajn, ili imate "oko za lepo", pored pisanja tekstova, imate slobodu da uredite i izgled teksta. Ako pretekne kreativnosti, a vidite prostora da istu negde primenite i poboljšate rad u redakciji, odlično!

Čekamo Vas, jer kompanija Paragraf stalno održava vebinare, seminare, edukacije i višednevna stručna savetovanja i imate prilike da učestvujete u svakom od njih i da u odličnom raspoloženju sa korisnicima izdanja Paragrafa, kolegama i autorima pretresete najvažnije teme.

Prijavite se i postanite deo našeg tima :)

* U redovnim okolnostima mesto rada je Beograd, ali ukazujemo da se za vreme epidemije zarazne bolesti Covid-19 rad obavlja van prostorija poslodavca (rad od kuće).

Ukoliko ispunjavate sve navedene uslove pozivamo Vas da dostavite CV elektronskim putem i pridružite se našem profesionalnom timu.

Slanjem prijave kandidat daje pristanak da se njegovi lični podaci obrađuju u postupku selekcije u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor i to najkasnije u roku od 8 radnih dana, od dana zatvaranja konkursa.

    Konkurs je istekao.

    Paragraf Lex d.o.o.

    Ko smo mi? Kompanija Paragraf je kuća koja preko 25 godina svojim klijentima obezbeđuje brz, siguran, tačan i ažuran pristup informacijama bitnim za uspešno i zakonito poslovanje u Republici Srbiji i Bosni i Hercegovini, ukratko - sve za primenu prava na dohvat ruke. Proizvodi i aktivnosti? 📌 Pravna baza Paragraf Lex 📌 Kancelarko - program za elektronsko kancelarijsko poslovanje: moduli e-Delovodnik, e-Fakture, e-Poštar, Principal 📌 Štampani stručni časopisi i specijalisi 📌 Priručnici iz različitih…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?