Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Meetup za Niške poslodavce : Kako do kvalitetnih kandidata


Poslovi.Infostud nastavljaju sa serijom HR susreta. Ovaj put meetup će se održati u Nišu u prostou „Deli“ (Davidova 2a) sa početkom od 18 časova i biće namenjen svima onima koji se bave zapošljavanjem u firmama.  

Tema meetup-a biće „Dobar oglas – prvi korak do kvalitetnih kandidata“ gde ćemo se baviti analizom procesa od “potrebe do zaposlenja“.  Gde to poslodavci najviše greše? Kako i kada raspisati oglas i kako inicijalno da skrenemo pažnju kandidatima? Šta je to što je još bitno uz oglašavanje i koje dodatne vrednosti možete pružiti kandidatu?

Uz prezentaciju biće održana i mini radionica koja će obrađivati analizu strukture oglasa kroz dobre i loše konkretne primere. 

Diskusiju će voditi Milica Boršoš i Branislava Žujović, prodajni savetnici na sajtu Poslovi.infostud.com, a nakon formalnog dela, za sve prisutne organizovana je zakuska i druženje.

Ulaz na meetup je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta neophodno popuniti prijavu klikom na link ispod.

PRIJAVA

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti