Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića.

logo_31666

API Banka a.d. Beograd nastala je prodajom VTB Banke a.d. Beograd ruskom investitoru Andreju Šljahovoju u julu 2018. godine. Novi vlasnik banke g. Šljahovoj je poreklom sa Dalekog istoka Rusije, iz grada Habarovska, i ima bogato iskustvo u oblasti bankarstva i finansijskih usluga. G. Šljahovoj je takođe poznati preduzetnik u Rusiji, a iza sebe ima odlične rezultate na projektima u oblasti nekretnina i poljoprivrede.

Naziv i oznaka banke simbolizuju konstantan rast i razvoj koji je u isto vreme tehnološki ali i organski. On odražava digitalnu sredinu u kojoj živimo i predstavlja viziju budućnosti akcionara. Digitalno bankarstvo i primena najnovijih finansijskih tehnologija biće ključni elementi u razvoju strategije banke. API Bank će svojim klijentima pružati digitalna rešenja koja su bezbedna i lako se koriste. API Bank će nastaviti da pruža izvanrednu uslugu malim i srednjim preduzećima i biće prvi izbor klijenata pojedinaca koji traže personalizovan pristup i odličan korisnički servis.

Naši zaposleni su najvažniji resurs banke. Sa diplomama vodećih univerziteta u Srbiji i EU i praktičnim i temeljnim iskustvom u industriji bankarskih usluga i dobrim poznavanjem srpskog, engleskog a često i ruskog, oni svakodnevno pomažu klijentima sa najzahtevnijim poslovima.

Konkurs za radno mesto:

Direktor sektora za IT podršku

Mesto rada: Beograd

Primarne odgovornosti:

  • Organizuje, koordinira i kontroliše rad zaposlenih u Sektoru;
  • Rukovodi i usmerava rad zaposlenih u Sektoru tako da se poslovi iz nadležnosti Sektora obavljaju u skladu sa zakonom, utvrđenim procedurama, aktima i odlukama organa Banke a u cilju postizanja poslovnih ciljeva Banke;
  • Analizira rad Sektora i predlaže donošenje odgovarajućih procedura ili odluka u cilju bolje organizacije rada Sektora, sprečavanja ili otklanjanja rizika u poslovanju i ekonomičnom i efikasnom upravljanju resursima Banke;
  • Koordinira rad, a po potrebi i sarađuje i neposredno kontaktira sa eksternim konsultantima, nadležnim organima van Banke, organizacijama i drugim pravnim licima u cilju izvršenja poslova Banke koji su u nadležnosti Sektora;
  • Učestvuje u planiranju i realizaciji novih projekata, kontroliše tehničke i funkcionalne specifikacije dobijene od eksternih izvođača kao i od zaposlenih u okviru Sektora;
  • Uspostavljanje, održavanje i unapređenje računarskog informacionog i komunikacionog sistema;
  • Obezbeđuje podršku izvršavanju poslovnih aktivnosti banke u domenu korišćenja informacionih tehnologija i sredstava.

Uslovi:

  • VSS – VII stepen stručne spreme tehničkog usmerenja;
  • 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima;
  • Aktivno znanje engleskog jezika i rada na računaru.

Ukoliko želite da postanete deo našeg tima, svoju biografiju možete poslati elektronskim putem.

Rok za slanje biografija je 24.05.2019.

E-mail: posao@apibank.rs

Napomena: Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Konkurišite
Znate li nekog ko bi bio odličan za ovaj posao? Prosledite mu oglas!

Preporučite oglas

Pozdrav ,

je nakon pregleda oglasa na sajtu Poslovi.infostud.com poželeo/la da vam preporuči ovaj oglas jer smatra da bi vam on mogao biti interesantan.

Kako biste videli o kom oglasu je reč, kliknite na: Direktor sektora za IT podršku


Greška u oglasu? Obavestite nas

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com i poslodavci neće biti u prilici da ga pročitaju.

Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati za oglas.

Štampa

Podelite na društvenim mrežama:

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.


Koliko ste zadovoljni dobijenim informacijama:

o kompaniji?

o uslovima za ovu poziciju?

o zadacima za ovu poziciju?

o tome šta poslodavac nudi?

Ocenite

Ocenjivanje oglasa je anonimno

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.