Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Addiko Bank a.d.

 

U cilju jačanja našeg tima, tražimo osobu unutar Sektora organizacije i informacionih tehnologija

 Addiko Bank a.d. 

Specijalista za IT rizike i IT Governance

Mesto Rada: Beograd

Addiko Bank a.d. je banka koja nudi finansijske proizvode i usluge na nov i jednostavan način. Težimo novim vrednostima: fokusiramo se na bitno, efikasni smo i komuniciramo jednostavno. Radije radimo manje stvari odlično, nego puno stvari prosečno.

Odgovornosti

 • Implementacija i unapređenje metodologije upravljanja IT rizicima i rizicima eksternalizacije IT usluga
 • Koordinacija periodične sveobuhvatne procene IT rizika, učešće u analizi rizika, definisanju kontrola i mera. Priprema finalnog izveštaja sa planom aktivnosti za Izvršni odbor u saradnji sa timom za procenu rizika
 • Koordinacija tima za procenu eksternalizacije IT usluga; obezbeđenje inputa od pružaoca usluga i dubinska analiza pružaoca usluga; učešće u analizi rizika, definisanju kontrola i mera; kontrola ugovora i obezbeđenje da isti sadrže obavezne odredbe prema zahtevima regulative; priprema predloga za nadležne odbore u banci (Savetodavno telo za eksternalizaciju, Izvršni odbor, Savetodavno telo za upravljanje IT rizicima); priprema dokumentacije za regulatora
 • Monitoring pružaoca eksternalizovanih IT usluga, obezbeđenje ažurnosti dokumenatacije, izveštavanje o statusu nadležnim telima u banci
 • Praćenje zakonske regulative iz domena IT
 • Predlaganje unapređenja glavnih IT procesa u skladu sa najboljom praksom i okvirima za IT Governance (ITIL, COBIT i sl.) i zakonskom regulativom
 • Obezbeđenje, unapređenje i upravljanje procesom izveštavanja o IT KPI-jevima. Definisanje izveštaja i priprema periodičnih i ad hoc izveštaja u saradnji sa rukovodiocima u sektoru
 • Praćenje nalaza interne revizije za sektor i izveštavanje o statusu
 • Saradnja sa kolegama u Addiko Grupi
 • Saradnja sa pružaocima usluga

Uslovi:

 • VII stepen stručne spreme odnosno studije prvog ili drugog stepena obrazovanja
 • 2 godine relevantnog radnog iskustva
 • Iskustvo u proceni IT rizika
 • Poznavanje zakonske regulative iz domena IT
 • Iskustvo u analizi ili razvoju informacionih sistema
 • Iskustvo u poslovima koordinacije multifunkcionalnih timova u cilju izvršenja zadataka
 • MS Excel napredni nivo
 • Aktivno znanje engleskog jezika

Šta nudimo:

 • Izazovnu poziciju i priliku za učenje i razvoj
 • Internacionalno i dinamično poslovno okruženje
 • Rad sa profesionalnim i motivisanim timom

Oglas Vam se svideo? Mislite da ste idealni kandidat? Ukoliko je odgovor da, molimo Vas pošaljite Vašu prijavu na Infostud najkasnije do 20.11.2019. Kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor. Slanjem prijave na konkurs kandidati pristaju na upotrebu ličnih podataka od strane ovlašćenih lica poslodavca, u svrhu sprovođenja selekcije kandidata.

logo_25810

 

Činimo stvari jasnima.

logo_35729

Konkurišite
Znate li nekog ko bi bio odličan za ovaj posao? Prosledite mu oglas!

Preporučite oglas

Pozdrav ,

je nakon pregleda oglasa na sajtu Poslovi.infostud.com poželeo/la da vam preporuči ovaj oglas jer smatra da bi vam on mogao biti interesantan.

Kako biste videli o kom oglasu je reč, kliknite na: Specijalista za IT rizike i IT Governance


Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com i poslodavci neće biti u prilici da ga pročitaju.

Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati za oglas.


Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com i poslodavci neće biti u prilici da ga pročitaju.

Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati za oglas.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca ADDIKO BANK AD BEOGRAD


Addiko Bank uspešno posluje u Srbiji od 2002. godine, uključujući sve segmente bankarskog poslovanja, pod nazivom Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Beograd. Sa promenom vlasničke strukture, u julu 2016 postali smo Addiko Bank a.d. jer gradimo još bolju banku!Nastojimo da budemo jednostavni, da radimo sa proizvodima koji su atraktivni, konkurentni i koji odgovaraju potrebama naših klijenata. Mi smo banka koja svoja obećanja ispunjava brzo i efikasno. Jednostavna, moderna…

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.