Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

  • Oglas dostupan i osobama sa invaliditetom
  • Oglas dostupan i studentima

logo_14398

Konkurs za prijem kandidata u radni odnos, za radno mesto:

Administrativni saradnik

na određeno vreme sa probnim radom u trajanju od mesec dana.

Mesto rada: Subotica

Opšti uslovi za rad su: da je kandidat državljanin Republike Srbije, da kandidatu nije prestajao radni odnos kod prethodnog poslodavca zbog teže povrede radne dužnosti, da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak i nije osuđivan za krivično delo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest meseci.

Posebni uslovi za rad su: srednja stručna sprema, samostalnost i odgovornost u radu, spremnost na timski rad, komunikativnost, računarska pismenost (Word, Excel). Znanje jezika sredine (mađarski jezik), formalno i neformalno iskustvo će se smatrati prednošću.

Dokazi koji se prilažu uz prijavu na konkurs:

  • radna biografija (CV)
  • diploma kojom se potvrđuje stručna sprema
  • drugi dokazi o stečenim znanjima i veštinama

Ostali uslovi: detaljan opis radnog mesta i posebnih uslova, potrebnih znanja i sposobnosti kandidata koji se proveravaju za rad, kao i o načinu odabira kandidata, mogu se lično saznati u kancelariji javnog izvršitelja, kod poslovnog sekretara  javnog izvršitelja.

Rok za podnošenje prijave: rok za podnošenje prijave na konkurs je 26.09.2019. i počinje da teče narednog dana od dana prijema ovog Konkursa kod Nacionalne službe za zapošljavanje.

Prijave se šalju na adresu: Kancelarija javnog izvršitelja Damir Šite, Subotica, Ulica Maksima Gorkog broj 9-11/prvi sprat, sa naznakom: „za konkurs“, ili elektronskim putem.

Dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj:  prikaži telefon

Ostalo: Neblagovremene i prijave uz koje nisu priloženi svi traženi dokazi će biti odbačene. Kancelarija izvršitelja će kontaktirati samo kandidate koji uđu u uži izbor, ista ne vrši diskriminaciju na osnovu rase, boje kože, pola, veroispovesti, nacionalnosti, etničkog porekla ili invaliditeta. Odabir kandidata se zasniva na kvalitetu i konkurs je otvoren za sve koji ispunjavaju utvrđene uslove. 

Mesto, dan i vreme provere osposobljenosti, znanja i veština u postupku odabira kandidata će se utvrditi naknadno, o čemu će kandidati koji uđu u uži izbor biti pojedinačno obavešteni.

Konkurišite
Znate li nekog ko bi bio odličan za ovaj posao? Prosledite mu oglas!

Preporučite oglas

Pozdrav ,

je nakon pregleda oglasa na sajtu Poslovi.infostud.com poželeo/la da vam preporuči ovaj oglas jer smatra da bi vam on mogao biti interesantan.

Kako biste videli o kom oglasu je reč, kliknite na: Administrativni saradnik


Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com i poslodavci neće biti u prilici da ga pročitaju.

Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati za oglas.


Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com i poslodavci neće biti u prilici da ga pročitaju.

Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati za oglas.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca Damir Šite pr izvršitelj


  • SRBIJA, Subotica, Maksima Gorkog 9-11
  • PIB: 107592648
  • Matični broj: 62850973
Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.