Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

logo_34462

Vojvođanska banka a.d. Novi Sad je članica međunarodne OTP grupe koja posluje sa tradicijom dugom sedam decenija i predstavlja vodeću finansijsku grupu u Mađarskoj. Preko svojih supsidijara postala je odlučujući akter na bankarskom tržištu centralne i jugoistočne Evrope. OTP grupacija uspešno posluje sa oko 18,5 miliona klijenata u 10 zemalja.

Vojvođanska banka a.d. Novi Sad danas ima preko 2.000 zaposlenih i razgranatu poslovnu mrežu na celoj teritoriji Srbije. Naš cilj je da postanemo jedna od vodećih banaka u Srbiji kroz dinamičan rast, efikasno upravljanje i snažnu posvećenost društvenoj odgovornosti.

Ukoliko ste ambiciozni, uporni, težite novim izazovima i želite da radite u kompaniji koja je u poslovnoj ekspanziji na srpskom tržištu i u regionu, pozivamo Vas da nam se pridružite.

Zbog konstantnog razvoja posla potreban nam je:

Agent prodaje

(više izvršilaca na određeno vreme u Beogradu i Novom Sadu)

OSNOVNA ZADUŽENJA:

  • Akvizicija novih klijenata i prodaja proizvoda banke na teritoriji Beograda/Novog Sada
  • Direktna promocija proizvoda/usluga Banke
  • Odgovornost za postizanje prodajnih ciljeva
  • Dnevna komunikacija sa rukovodiocima u vezi sa realizacijom planova
  • Redovni nedeljni sastanci u cilju analize, unapređenja modela, analize tržišnog potencijala, konkurencije i slično

USLOVI:

  • Obrazovanje: najmanje srednja stručna sprema – ekonomskog ili srodnog usmerenja
  • Iskustvo: za ovu poziciju potrebno je da kandidat poseduje iskustvo na poslovima agenta prodaje u oblasti bankarstva, osiguranja, telekomunikacija i srodnim oblastima
  • Osobine: visoko motivisana, proaktivna osoba orijentisana na rezultate, sa razvijenim prodajnim i pregovaračkim veštinama
  • Ostali uslovi: vozačka dozvola B kategorije; fleksibilno radno vreme, rad na terenu u cilju obilazaka klijenata; upotreba savremenih informacionih tehnologija i bankarskih aplikacija

Nudimo Vam mogućnost profesionalnog i ličnog razvoja u dinamičnom poslovnom sistemu orijentisanom na ekspanziju i razvoj, veoma stimulativnu zaradu povezanu sa postignućem i rad u timski orijentisanom okruženju.

Ukoliko smatrate da ste vi odgovarajuća osoba za nas, pošaljite nam svoju biografiju sa fotografijom, najkasnije do: 27.07.2019. godine.

Konkurišite

Biće kontaktirani samo oni kandidati koji uđu u uži izbor.

Vaša prijava biće tretirana na strogo poverljiv način.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.