Konkurs je istekao.

logo_248

«Lomax Company» d.o.o. Subotica, uvoznik i distributer za programe Lmx, Kosili, Lm TOX, Dacca, Macval, Gold Cereal, Zajic, Dobro ovsene kaše, itd. oglašava konkurs za prijem u radni odnos za sledeće radno mesto: 

ANALITIČAR PRODAJE

Subotica

OPŠTI USLOVI:

  • VII stepen stručne spreme; smer ekonomija, sociologija, marketing.
  • Minimum godinu dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.
  • Poznavanje osnovnih alata prikupljanja i obrade podataka, kao i različitih tehnika istraživanja.
  • Napredno poznavanje aplikacija Microsoft Office Excel paketa, Internet, Software-a kompanije.
  • Posedovanje analitčkih, matematičkih i statističkih sposobnosti i znanja.
  • Posedovanje veštine u smislu kvalitativnih analiza, kvalitativnih objašnjenja, kao i veštine pisanja izveštaja, prezentacija i saopštenja.

OPIS POSLA:

  • Izvođenje svih vrsta kvantitativnih i kvalitativnih istraživanja: navike i stavovi potrošača, segmentacija kupaca, studije cena, studije praćenja ATL/BTL, istraživanje zadovoljstva kupaca, fokus grupe, studije posmatranja, korporativni imidž.
  • Obrađivanje, analiziranje i prezentovanje internih kvalitativnih podataka: podaci o prodaji proizvoda, izlaznosti, analize akcijskih prodaja i interpretacija dobijenih podataka.
  • Obrađivanje, analiziranje i prezentovanje kvalitativnih eksternih podataka dobijenih od agencija za istraživanje tržišta i interpretacija dobijenih podataka.
  • Kreiranje izveštaja i prezentacija.

Ukoliko ispunjavate gore navedene kriterijume, pošaljite nam Vaš CV sa fotografijom  i motivaciono pismo do 20.06.2018. uz Vaš CV poslati i fotografiju.

Biće kontaktirani samo oni kandidati koji uđu u uži izbor.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.


Koliko ste zadovoljni dobijenim informacijama:

o kompaniji?

o uslovima za ovu poziciju?

o zadacima za ovu poziciju?

o tome šta poslodavac nudi?

Ocenite

Ocenjivanje oglasa je anonimno

Upoznaj poslodavca LOMAX COMPANY d.o.o.


Istorijat kompanije Lomax Company d.o.o. je osnovan 2001. godine kao kompanija čija je osnovna delatnost trgovina. Od starta postajemo distributer multinacionalnih kompanija “Kimberli&Clark” i “Johnson Wax”. Nedugo potom, počinjemo da distribuiramo proizvode kompanija “Mirato” i “Colgate Palmolive Adria”. Sa stečenim iskustvom i željom da unapredimo naše poslovanje, delatnost širimo i na proizvodnju. Naš brend LM TOX je od samog starta, lider na tržištu insekticida u…

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.