Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića.

Konkurs je istekao.

logo_26401

www.zegin.rs

https://www.facebook.com/zegin.srbija/

Kompanija „Zegin“ DOEL iz Makedonije, koja je eurobalkanski lider u promociji novih molekula i koja posluje već duže od 30 godina, osnivač je privrednog društva „Zegin Helti Fud“ d.o.o., Novi Sad.

Privredno društvo „Zegin Helti Fud“ d.o.o. bavi se trgovinom farmaceutskim proizvodima na veliko. Trenutno smo lider na Balkanu u oblasti farmacije. U ovom momentu okviru kompanije ima 150 zaposlenih sa tendencijom rasta. Kompanija je u skladu sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti osnivač i vlasnik Zdravstvene Ustanove „Apoteka Zegin Farm“ koja se bavi prometom lekova na malo, medicinskih sredstava i proizvoda široke potrošnje. U okviru Zdravstvene Ustanove posluje 83 apoteke i u svojim maloprodajnim objektima trenutno ima oko 400 zaposlenih. U Makedoniji posluje 150 apoteka i 30 prodavnica zdrave hrane.

ZU „Apoteka Zegin Farm“ raspisuje konkurs za radno mesto:

Diplomirani farmaceut

Odžaci, Apatin, Sombor, Bačka Topola, Beograd, Batajnica, Novi Bečej, Bogatić, Petrovac na Mlavi, Požarevac, Vrbas, Prokuplje, Kraljevo, Smederevo, Kruševac, Niš, Vranje, Čačak, Aleksinac, Novi Sad, Bujanovac, Subotica, Šid, Inđija, Nova Pazova, Stara Pazova, Ruma, Velika Plana, Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Vladičin Han, Svilajnac, Futog, Kragujevac, Veternik, Sremska Mitrovica, Zrenjanin, Valjevo, Bačka Palanka, Sremski Karlovci, Šabac, Smederevska Palanka, Lebane, Leskovac, Vranjska Banja, Laćarak, Gornji Milanovac, Surdulica

Uslovi:

  • Visoka stručna sprema
  • Položeni stručni ispit
  • Sposobnost za rad u timskom okruženju
  • Dobra samoorganizacija, preciznost, profesionalnost i posvećenost u obavljanju posla

Nudimo:

  • Dobre uslove rada
  • Rad u dinamičnoj atmosferi
  • Mogućnost napredovanja

Zainteresovani kandidati svoje prijave sa radnom biografijom mogu poslati elektronski.

Rok za konkurisanje: 06.07.2019.

Napomena: Nepotpune prijave se neće razmatrati, biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.


Koliko ste zadovoljni dobijenim informacijama:

o kompaniji?

o uslovima za ovu poziciju?

o zadacima za ovu poziciju?

o tome šta poslodavac nudi?

Ocenite

Ocenjivanje oglasa je anonimno

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.