Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Električar

Sellex Telecom d.o.o.

Beograd, Bul despota Stefana 15

05.08.2021.

ugovor puno radno vreme 1. smena

Sellex Telecom zapošljava električare za poslove elektroinstalacija na gradilištima u Beogradu i Srbiji.

Ako želite da radite na duge staze, na odabranim projektima sa proverenim i pouzdanim investitorima i da budete deo odličnog tima iskusnih inženjera i tehničara, prijavite se.

Konkurs je istekao.

Sellex Telecom d.o.o.

Sellex Telecom je operater elektronskih komunikacija od 2016. godine. Paralelno sa pružanjem nasjavremenijih telefonskih usluga, bavimo se:  - izvođenjem i održavanjem elektroinstalacija za sisteme slabih i jakih struja, - izgradnjom ICT projekata u oblastima vanrednih situacije, hotelijerstva, građevinarstva idr, - izdavanjem poslovnog prostora i pružanjem usluga kovorkinga u nešem Open Hub-u - i prodajom opreme i usluga u našem Sellex Shop-u.

Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?