Konkurs je istekao.

logo_14666

Kompanija Enterijer Janković se bavi projektovanjem i opremanjem enterijera po principu "ključ u ruke" (www.enterijer-jankovic.co.rs). Nakon 25 godina uspešnog poslovanja kompaniju danas čini preko 600 zaposlenih.

Realizovali smo niz projekata na evropskom, arapskom, ruskom i engleskom tržištu - “Ritz” Hotel 6* Kazahstan; “Langham” Hotel 5* London, Engleska; “Crowne Plaza” Hotel 5* Moskva, Kazahstan; “Piz Buin“ Guarda, Švajcarska; “Radisson Blu” Hotel Soči, Rusija; „Marriott” Hotel Skoplje, Makedonija; “Les Terrasses d’Eos” Hotel Flen, Francuska i još mnogi drugi.

Naša kompanija želi da regrutuje, obučava i razvija, školovane kadrove i pruži im kako znanje, tako i sigurno zaposlenje.

Raspisujemo konkurs za radnu poziciju:

Saradnik na projektu

Mesto zaposlenja: Novi Sad

Uslovi zaposlenja:

  • Šumarski, mašinski, građevinski ili arhitektonski fakultet (mogu se prijaviti i studenti na završnim godinama studija);
  • Za kandidate je neophodno poznavanje jednog jezika (engleskog, nemačkog, italijanskog, ruskog ili francuskog jezika) na naprednom nivou i poznavanje rada na računaru.

Ukoliko ste spremni za učenje i želite da svoju karijeru razvijate u kompaniji koja posluje na svetskim tržištima i da radite na najprestižnijim projektima prijavite se do 25.08.2018.

Biće obavešteni samo kandidati koji prođu prvi krug selekcije.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.


Koliko ste zadovoljni dobijenim informacijama:

o kompaniji?

  • Prosečna ocena: 1.00
  • Broj glasova: 1

o uslovima za ovu poziciju?

  • Prosečna ocena: 1.00
  • Broj glasova: 1

o zadacima za ovu poziciju?

  • Prosečna ocena: 1.00
  • Broj glasova: 1

o tome šta poslodavac nudi?

  • Prosečna ocena: 1.00
  • Broj glasova: 1
Ocenite

Ocenjivanje oglasa je anonimno

Upoznaj poslodavca Enterijer Janković d.o.o.


Kompanija je osnovana pre dve decenije u Novom Sadu (Srbija), od strane gospodina Bože Jankovića. Enterijer Janković je kompanija sa širokim spektrom uslužnih i proizvodnih delatnosti, koje nudi kupcima na domaćem i internacionalnim tržištima. Sve je počelo sa malom stolarskom radionicom, koja je okupljala nekoliko radnika, sa zajedničkim idealom - izraditi nestandardne elemente enterijera od drveta. Kompanija Enterijer Janković se razvijala brzo, ali sigurno. Zahvaljujući…

Detaljnije... Ostali oglasi ove kompanije

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.