logo_32235

Extreme traži nju ili njega, ekstremno dobrog ili perspektivnog konsultanta za rad u ekstremno dobrom timu. Firma se u domenu pružanja usluga bavi izradom, prilagođavanjem i implementacijom Microsoft SharePoint, Microsoft Dynamics CRM i bpm'online CRM rešenja. Klijenti su nam najveće i najuspešnije srpske i sve više stranih firmi. Razvijamo portfolio sopstvenih rešenja na zemlji i u oblacima. Radimo na najsavremenijim tehnologijama za web razvoj. Tražimo pravu osobu da nam pomogne u misiji da klijentima isporučujemo lepo dizajnirane, funkcionalne softverske proizvode i rešenja vrhunskog kvaliteta.

Konsultant za SharePoint rešenja

2 izvršioca
Beograd

MS SharePoint u svetu koristi više od 200.000 firmi i skoro 200 miliona korisnika. Platforma je prisutna i u svakoj većoj firmi u Srbiji a sa Office 365 platformom SharePoint Online može sebi priuštiti firma bilo koje veličine.

Već punih 12 godina razvijamo portfolio rešenja, znanja, iskustva i ekspertizu potrebnu da SharePoint platformu prilagodimo sve većim potrebama za kolaboracijom i saradnjom među zaposlenima u našim najuspešnijim firmama. Zbog sve većeg obima posla, proširujemo tim novim ljudima. Ako ste spremni za izazove i mislite da možete da odgovorite zadatku, pružamo vam priliku da nam se pridružite!

Vaši budući zadaci:

 • Analiza poslovnih procesa i zahteva korisnika
 • Savetovanje klijenata u razvoju i primeni novih poslovnih procesa
 • Podrška prodaji i prezentacija rešenja ključnim korisnicima
 • Izrada projektnih zadataka i specifikacija SharePoint rešenja
 • Dizajn rešenja, modelovanje procesa, konfigurisanje i implementacija prilagođenih i gotovih SharePoint rešenja
 • Izrada projektne i korisničke dokumentacije
 • Saradnja sa programerima i QA timom na izradi softverskih SharePoint prilagođavanja
 • Verifikacija usklađenosti izrađenog rešenja sa projektnim zadatkom i specifikacijom
 • Odgovornost za kvalitet rešenja
 • Obuka korisnika
 • Podrška korisnicima u operativnom radu
 • Praćenje razvoja platforme i primena novih SharePoint funkcionalnosti u projektima

Vaš profil:

Kako biste što bolje ispunili očekivanja klijenata, vaše kvalifikacije treba da uključuju:

 • Najmanje srednju stručnu spremu, kandidati sa višim i visokim obrazovanjem tehničkog ili organizacionog smera će imati prednost (FON, PMF, ETF, menadžment ili ekonomski fakultet i slično)
 • Poslovno iskustvo od najmanje dve godine u analizi procesa i implementaciji poslovnih rešenja (ERP, DMS, CRM, CMS)
 • Poznavanje ili prethodni rad u SharePoint ili sličnom CMS/DMS okruženju je prednost
 • Obavezno je aktivno znanje engleskog jezika
 • Napredno poznavanje rada u Microsoft Office aplikacijama

Pre svega smo u potrazi za osobama koje su spremne da se usavršavaju i na taj način doprinesu razvoju naših klijenata. Tražimo komunikativne, samostalne osobe spremne za timski rad sa izraženim analitičkim i organizacionim sposobnostima.

Prednost će imati kandidati koji u procesu selekcije pokažu razumevanje koncepta uvođenja poslovnog softvera u primenu. Otvoreni smo i za sve one koji su spremni da svojim radom, posvećenošću i odgovornim pristupom poslu nadomeste nedostatak navedenih prednosti.

Šta nudimo:

 • Mogućnost za unapređivanje iskustva i znanja u dinamičnoj i uspešnoj IT firmi koja ima više hiljada klijenata svih profila
 • Pristup konsultantskim procesima, znanjima, metodama i najboljoj praksi za uvođenje SharePoint rešenja u praktičnu primenu
 • Izazovne zadatke i rešavanje realnih problema u poslovanju korisnika, korišćenjem najsavremenijih procedura, alata i tehnologija
 • Rad u zdravoj atmosferi, sa kolegama posvećenim ispunjavanju zahteva korisnika, ciljeva firme i samim tim i ciljeva zaposlenih
 • Nagrađivanje i bonusnu politiku u skladu sa zalaganjem i doprinosom rezultatima firme

Rok za konkurisanje: 24.04.2019.

Konkurišite
Znate li nekog ko bi bio odličan za ovaj posao? Prosledite mu oglas!

Preporučite oglas

Pozdrav ,

je nakon pregleda oglasa na sajtu Poslovi.infostud.com poželeo/la da vam preporuči ovaj oglas jer smatra da bi vam on mogao biti interesantan.

Kako biste videli o kom oglasu je reč, kliknite na: Konsultant za SharePoint rešenja


Greška u oglasu? Obavestite nas

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com i poslodavci neće biti u prilici da ga pročitaju.

Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati za oglas.

Štampa

Podelite na društvenim mrežama:

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.


Koliko ste zadovoljni dobijenim informacijama:

o kompaniji?

o uslovima za ovu poziciju?

o zadacima za ovu poziciju?

o tome šta poslodavac nudi?

Ocenite

Ocenjivanje oglasa je anonimno

Upoznaj poslodavca Extreme d.o.o.


Firma Extreme je osnovana 1996. godine sa ciljem da pomognemo našim klijentima u nabavci softverskih proizvoda najšire primene. Partner smo kompanija Microsoft, Adobe, ESET, Autodesk i brojnih drugih koje možete videti na našoj web lokaciji. Od 2004. godine u ponudu uvodimo MS Dynamics CRM rešenja, a od 2007. i rešenja bazirana na MS Sharepoint platformi. Danas firma Extreme isporučuje softverske licence, CRM, Sharepoint i klasična web based rešenja našim najvećim proizvodnim i trgovinskim…

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.