Konkurs je istekao.

Zegin Helti Fud d.o.o.

www.zegin.rs

https://www.facebook.com/zegin.srbija/

Kompanija „Zegin“ DOEL iz Makedonije, koja predstavlja eurobalkanski lider u promociji novih molekula i koja posluje već duže od 28  godina, osnivač je privrednog društva „Zegin Helti Fud DOO“, Novi Sad.

Privredno društvo „Zegin Helti Fud“ DOO bavi se trgovinom farmaceutskim proizvodima na veliko. Trenutno smo lider na Balkanu u oblasti farmacije. U ovom momentu okviru kompanije ima 400 zaposlenih sa tendencijom rasta. Kompanija je u skladu sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti osnivač i vlasnik Zdravstvene Ustanove „Apoteka Zegin Farm“ koja se bavi prometom lekova na malo, medicinskih sredstava i proizvoda široke potrošnje. U okviru Zdravstvene Ustanove posluje 80 apoteka i u svojim maloprodajnim objektima trenutno ima oko 300 zaposlenih. U Makedoniji posluje 150 apoteka i 30 prodavnica zdrave hrane.

Zegin Helti Fud raspisuje konkurs za radno mesto:

Farmaceutski tehničar

(Aleksinac, Novi Sad, Beočin, Bačka Palanka, Bačka Topola, Bečej, Bujanovac, Apatin, Subotica, Srem. Mitrovica, Valjevo, Sombor, Požarevac, Zrenjanin, Šabac, Šid, Inđija, Nova Pazova, Stara Pazova, Ruma, Sremski Karlovci, Batajnica, Niš, Novi Bečej, Smed. Palanka, Velika Plana, Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Leskovac, Vladičin Han, Vrbas, Svilajnac, Lebane, Kuršumlija, Prokuplje, Čačak, Svrljig, Futog, Surdulica, Kragujevac, Kraljevo, Smederevo)

Uslovi:

  • Srednja stručna sprema
  • Položen stručni ispit
  • Rad na računaru
  • Sposobnost za rad u timskom okruženju
  • Dobra samoorganizacija, preciznost, profesionalnost i posvećenost u obavljanju posla
  • Komunikativna i odgovorna osoba

Ukoliko ste zainteresovani da se pridružite našem timu, pošaljite nam Vašu prijavu elektronski.

Konkurs je otvoren do popune radnih mesta.

Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.


Koliko ste zadovoljni dobijenim informacijama:

o kompaniji?

o uslovima za ovu poziciju?

o zadacima za ovu poziciju?

o tome šta poslodavac nudi?

Ocenite

Ocenjivanje oglasa je anonimno

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.