Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

logo_5054 logo_27115

 

TIM Centar je mlada i uigrana ekipa sačinjena od 15 stalno angažovanih konsultanata. Postojimo punih 12 godina i svakodnevno svojim klijentima pomažemo da razvijaju svoje ljudske resurse putem treninga, coaching-a, selekcije i procene kandidata, istraživanja, savetovanja... Šest puta smo nagrađeni za najbolji proces selekcije kandidata za posao u istraživanju koje je sprovela kompanija Infostud. Više o nama možete pronaći na www.timcentar.rs

Naš klijent je kompanija Peštan iz Aranđelovca, vodeći proizvođač PVC, PE i PP cevi i fitinga za vodovod i kanalizaciju u Jugoistočnoj Evropi. Osnovana 1989. godine, kompanija beleži konstantni rast, zahvaljujući izvoznoj orijentaciji. Peštan trenutno svoju prodaju realizuje u više od 60 zemalja sveta, kao što su zemlje Evropske unije, zemlje Bliskog Istoka, Rusija, Australija, Afrika, Severna i Južna Amerika. Peštan ima preko 1.000 zaposlenih u fabrici u Aranđelovcu i u predstavništvima izvan granica Srbije, a na dnevnom nivou obradi preko 150 tona materijala.

Kompanija Peštan već 10 godina koristi SAP informacioni sistem sa modulima MM, SD, PP , Fi I CO, a od 2012. godine su funkcionalnosti proširene i Warehouse Management System-om. Kako bismo naš IT sistem podigli na viši nivo i radili na njegovom unapređenju, u potrazi smo za pojačanjem, i to na izazovnoj poziciji:

IT MANAGER

Aranđelovac

Šta Vas čeka na ovom poslu?

Pre svega - veliki izazov. Potreban nam je iskusan stručnjak koji će stati na čelo Peštanovog IT tima i svojim znanjem unaprediti funkcionisanje IT sistema, video nadzora i SAP informacionog sistema. Neke od osnovnih odgovornosti na ovom poslu će biti:

 • Nesmetan i konstantan rad IT opreme, video nadzora, SAP-a i ostalih aplikacija i servisa
 • Bezbednost podataka u informacionom sistemu
 • Organizacija rada IT tima od pet zaposlenih
 • Koordiniranje rada spoljnih saradnika na upravljanju informacionim sistemima
 • Tehnička podrška u instaliranju proizvodnih sistema i njihovo unapređenje (industrijska oprema)
 • Instaliranje i održavanje IT opreme: IBM (BladeCenter, Flex, DS3400, V7000), PaloAlto, Motorola, Aruba, Cisco, Ubiquiti

Šta očekujemo od kandidata?

Na ovoj poziciji su pre svega važne menadžerske veštine. Idelan kandidat treba da bude stručan u svojoj oblasti, ali prvenstveno da poseduje razvijene organizacijske, komunikacijske i liderske veštine. Neophodni formalni uslovi koje kandidati treba da zadovolje:

 • Radno iskustvo na menadžerskim poslovima u IT-u
 • Znanje engleskog jezika
 • Vozačka dozvola B kategorije

Šta Peštan može da ponudi kandidatima?

 • Adekvatnu finansijsku kompenzaciju
 • Stimulativne bonuse
 • Pokrivene troškove stanovanja za kandidate koji nisu iz Aranđelovca
 • Hranu u okviru kompanijskog restorana

...i ono što je najvažnije, Peštan je okruženje koje pruža dosta slobode i mogućnosti za učenje, lični i profesionalni razvoj.

Peštan je kompanija koja se intenzivno razvija, uz stalne investicije u tehnološki razvoj, novu opremu i unapređenje procesa. Pored toga, veoma nam je bitno ulaganje u naše zaposlene. Ako biste voleli da budete deo uigranog Peštanovog tima, prijavite se.

Rok za konkurisanje: 19.09.2019.

Svi kandidati koji konkurišu biće obavešteni o ishod konkursa na e-mail koji navedu u prijavi.

logo_27750

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca Peštan


Peštan d.o.o Privatna kompanija Peštan je lider na Balkanu u proizvodnji i distribuciji proizvoda i rešenja od polimera. Kompanija je osnovana 1989. godine i bavila se proizvodnjom cevi za vodu od polietilena. Vremenom je uvodila nove materijale (polipropilen i PVC) i širila proizvodni program. Danas se u ponudi može naći preko 6500 proizvoda, podeljenih u četiri kategorije: PIPING SOLUTIONS, DRAIN SOLUTIONS, AGRICULTURE SOLUTIONS i HOUSEHOLD SOLUTIONS. Proizvodni pogoni kompanije Peštan…

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.