Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

logo_20410

Mi u HALKBANK a.d. Beograd cenimo sledeće korporativne vrednosti: disciplinu, poverenje, poštovanje, iskrenost, kvalitet, jednostavnost, efikasnost, razvoj i profesionalizam.

HALKBANK a.d. Beograd konstantno unapređuje svoj IT tim. Ukoliko ste spremni da nam se pridružite u misiji tehnološke modernizacije Banke, pozivamo Vas da postanete deo našeg tima i da se prijavite za sledeću poziciju:

Information Security Officer

mesto rada: Beograd

Od kandidata očekujemo da obavlja sledeće poslove:

 • Odgovara za zaštitu resursa i informacija koji se koriste u informacionom sistemu u skladu sa Politikama bezbednosti informacionog sistema
 • Održava politike, procedure i standarde za bezbednost informacija i usklađuje ih sa važećim zakonima,najboljim praksama i standardima (kao što su PCI DSS standardi ili standardi serije ISO 27000 itd.)
 • Kontinuirano prati postojeće bezbednosne kontrole i predlaže poboljšanja; predlaže nedostajuće bezbednosne kontrole i učestvuje u njihovom dizajnu i implementaciji, a zatim ih periodički sprovodi i izveštava o rezultatima; kontrole moraju da budu u skladu sa važećim zakonima, najboljim praksama i standardima (kao što su PCI DSS standardi ili standardi serije ISO 27000 itd.)
 • Kontinuirano prati administriranje vlasništvom nad informacijama i sistemima,
 • Učestvuje u donošenju standarda i procedura za klasifikaciju informacija
 • Identifikuje i reaguje na slučajno ili namerno uništavanje, iznošenje ili izmenu informacija koje može dovesti do informacionih ili finansijskih gubitaka ili do ugrožavanja ugleda Banke
 • Vodi aktivnosti koje se odnose na upoznavanje zaposlenih sa potrebnim znanjima vezanim za sigurnost informacija i sistema kao i njihovo kasnije testiranje
 • Učestvuje u izradi, implementaciji i kontroli Plana za obezbeđenje kontinuiteta poslovanja

Uslovi i kvalifikacije:

 • Visoka stručna sprema
 • Dobro znanje engleskog jezika
 • Analitičke sposobnosti
 • Poželjno radno iskustvo

Neophodno je dostaviti CV na srpskom i na engleskom. Biće kontaktirani kandidati koji uđu u uži izbor.

Rok za konkurisanje: 14.11.2018.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca HALKBANK a.d. Beograd


I dok naša korporativna filozofija traje više od 80 godina, naša priča u Srbiji počinje 2015 godine, kada se posle Turske i Makedonije, HALKBANK pojavljuje i na tržištu Srbije. Sa velikim ambicijama, iskrenom posvećenošću i neprocenjivim iskustvom naših zaposlenih za kratko vreme smo postali jedna od najatraktivnijih i najbrže rastućih banaka u Srbiji. Ali tu ne želimo da stanemo. Nastavljamo da postavljamo najviše ciljeve sa željom da u vremenu koje dolazi obezbeđujemo izuzetnost…

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.