Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Junior Copywriter

Cherry Marketing Solutions d.o.o.

Beograd

15.08.2020.

ugovor puno radno vreme

Cherry marketing solutions čini tim mladih, kreativnih i posvećenih stručnjaka iz oblasti marketinga i konsaltinga. Neumorno tragamo za maštovitom pričom i rešenjima za poslovanje svojih klijenata. Mi razvijamo brendove i kreiramo strategije, a specijalizovali smo se za web dizajn, društvene mreže i digitalno oglašavanje.

Pozivamo vas da se prijavite za posao Junior Copywriter.

Tražimo pravog timskog igrača, a nudimo inspirativno radno okruženje i profesionalni razvoj. U našem timu ćete učestvovati u izazovnim projektima i raditi na planiranju i razvoju kreativnih koncepata. Ukoliko ste mladi, na početku karijere, željni novih znanja i neprocenjivog iskustva u dinamičnom, kreativnom i profesionalnom timu, možda ste prava osoba za nas.

OPIS POSLA - Šta radi Junior Copywriter?

Osnovna zaduženja i odgovornosti:

  • Kreiranje tekstualnog sadržaja za zvanične kanale komunikacije (pisanje članaka, oglasa, newsletter-a, blogova, sadržaja za društvene mreže i osmišljavanje promotivnih slogana)
  • Unapređenje postojećeg sadržaja na zvaničnim kanalima komunikacije
  • Istraživanje i sakupljanje informacija, pisanje i uređivanje sadržaja za korporativne sajtove, online platforme i štampane materijale
  • Ažuriranje, osmišljavanje i realizacija promotivnih aktivnosti na društvenim mrežama;
  • Rad na kreiranju i realizaciji idejnih marketinških koncepata i kampanja
  • Prevod i prilagođavanje tekstualnog sadržaja na engleski i sa engleskog na srpski jezik
  • Realizacija online i offline marketing planova

POTREBNE KVALIFIKACIJE - Šta očekujemo od kandidata za poziciju Junior Copywriter?

Sposobnosti, znanja i veštine:

  • VSS - minimum VI stepen
  • Napredno poznavanje gramatike i pravopisa srpskog jezika
  • Napredno poznavanje engleskog jezika (gramatika, pravopis, vokabular, komunikacija)
  • Prilagođavanje stila pisanja različitim klijentima i sferama delovanja
  • Organizovanost, samostalnost u radu i poštovanje zadatih rokova
  • Analitičnost, preciznost i orijentisanost na detalje
  • Poznavanje i praćenje trendova u oblasti marketinga

Nove članove tima dočekujemo spremni! Na početku rada u Cherry marketing solutions novim kolegama predstavljamo sve informacije radi lakše integracije u tim, definišemo zaduženja i stojimo im na raspolaganju za sva pitanja, nedoumice i pomoć.

Nudimo vam rad u stabilnoj kompaniji okrenutoj rastu i razvoju ne samo celine, već i pojedinačnog unapređenja veština svakog od članova tima.

Prijavom na ovaj konkurs saglasni ste da Vas, ukoliko ne budete izabrani u prvom krugu selekcije, možemo kontaktirati u narednom periodu, ukoliko se ukaže potreba za istim ili sličnim radnim mestom. Svi podaci biće arhivirani u našoj bazi podataka i dostupni samo saradnicima u HR procesu.

U proces selekcije će biti uključeni samo kandidati koji ispunjavaju tražene uslove, a svi kandidati koji prođu administrativnu selekciju biće obavešteni o krajnjem ishodu.

    Konkurs je istekao.

    Cherry Marketing Solutions d.o.o.

    Zamislite marketing družinu koja okuplja talentovane, kreativne i fokusirane profesionalce, rešene da vas povedu u nezaboravnu avanturu. Zamislite konsultante, dizajnere, copywritere i programere koji se raduju svakom izazovu i ne poznaju reč „ne“. To smo mi - Cherry marketing tim. Naše ujedinjene talente pokreće strast, a naše gorivo je kreativnost.

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?