Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Komercijalista na terenu

DCP Hemigal d.o.o.

Beograd

21.04.2014.

ugovor puno radno vreme

DCP Hemigal d.o.o.

DCP Hemigal d.o.o. jedan je od lidera u proizvodnji kozmetičkih preparata u Srbiji i regionu. Kompanija uspešno posluje od 1995. godine i prepoznatljiva je po kvalitetu proizvoda, zadovoljstvu korisnika, uspešnoj dugoročnoj saradnji sa poslovnim partnerima i društveno odgovornom ponašanju. Jedan od osnovnih principa na kojima se zasniva poslovanje kompanije je stalno ulaganje u stručne sposobnosti zaposlenih i njihov doprinos poslovanju kompanije kroz poboljšanje ličnih sposobnosti.

U cilju jačanja našeg tima i efikasnijeg poslovanja otvaramo konkurs za radno mesto:

Komercijalista na terenu

Teren: Beograd

Uslovi:

  • Najmanje SSS
  • Prebivalište u regionu za koji se konkuriše
  • Radno iskustvo na sličnim poslovima (prednost: dobro poznavanja regiona i kupaca)
  • Poznavanje rada na računaru (MS Office)
  • Izražene komunikacione i prezentacione sposobnosti
  • Vozačka dozvola B kategorije

Opis posla:

  • Održavanje i razvoj prodajne mreže
  • Pozicioniranje robe
  • Sprovođenje plana prodaje

Ukoliko ste zainteresovani za ovu poziciju i smatrate da ispunjavate uslove konkursa, molimo Vas da svoju biografiju pošaljete elektronskim putem.

Rok za prijavu je 21.04.2014.

    Konkurs je istekao.

    DCP Hemigal d.o.o.

    DCP HEMIGAL posluje na srpskom tržištu 20 godina i ove godine slavi jubilej. Proizvodni program DCP HEMIGAL-a sačinjavaju:  Proizvodi za negu nežne i osetljive kože novorođenčadi i dece; Proizvodi za negu i kondicioniranje kože lica i tela; Proizvodi za negu, čišćenje, kondicioniranje i oblikovanje kose; Fitopreparati sa anticelulitnim svojstvima, za oblikovanje tela; Preparati za depilaciju Verujemo da zdravlje mora prethoditi lepoti. Zato, već punih 17 godina, uspešno…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?