Konkurs je istekao.

 logo_26306

Mi uveravamo kroz inovaciju i servis – kao lideri na tržištu u Austriji, u direktnoj prodaji u centralnoj i istočnoj Evropi i izvozom u više od 55 država širom sveta. Naš uspeh baziran je na kompetenciji naših saradnika, inovativnim rešenjima i našem nastojanju za stalnim poboljšanjem.

U skladu sa našom pojačanom ekspanzijom u Srbiji tražimo

Komercijalistu (m/ž)

-za regiju Istočna Srbija-

Vaši zadaci:

Akvizicija novih kupaca, izgradnja i nadogradnja postojećih partnerskih odnosa, kompetentno savetovanje naših kupaca, analiza potencijala kupaca i tržišta, uska saradnja sa unutrašnjom službom prodaje i rukovodstvom prodaje, jačanje uspešnog brenda Hagleitner u Vašoj regiji. 

Vaš profil:

Strast za prodaju i servis prema kupcima, iskustvo u komercijali, spretnost u pregovorima, komunikativnost, trgovačko razmišljanje i delovanje, osnovno poznavanje računara (MS Office), dugoročna stručna orijentacija, mesto stanovanja u navedenoj regiji, idealno Zaječar.

Mi nudimo:

Posao pun izazova sa interesantnim mogućnostima daljeg obrazovanja i napredovanja u karijeri, u jednom ekonomski zdravom domaćem preduzeću, koje stabilno raste i koje je poznato po kvalitetu izrazito vrednog brenda. 

Obraćamo se profesionalnim terenskim prodavcima, ali dajemo mogućnost i motivisanim početnicima iz oblasti hotelijerstva odnosno gastronomije, da uspešno zauzmu mesto u prodaji.

Imate li interesa za ovu poziciju? Radujemo se da Vas upoznamo. Najbolje da se javite elektronskim putem.

Rok za konkurisanje: 03.08.2018.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.


Koliko ste zadovoljni dobijenim informacijama:

o kompaniji?

o uslovima za ovu poziciju?

o zadacima za ovu poziciju?

o tome šta poslodavac nudi?

Ocenite

Ocenjivanje oglasa je anonimno

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.