Konkurs je istekao.

logo_25080

Restoran Gozba nalazi se u centru Zlatibora, u trgovačkom centru, nedaleko od šetališta, jezera i Kraljevog trga. Ugodan interijer restorana uz vrhunsku kuhinju izdvaja restoran Gozba iz mnogobrojne ponude zlatiborskih restorana. Ljubazno, profesionalno i uslužno osoblje restorana uz higijenu, još jedan su od atributa ovog restorana kojim se meri njihov kvalitet. Lepinje spremljene u zidanoj peći uz sir, kajmak, pršutu i ostale specijalitete zlatiborskog kraja i nacionalne kuhinje, mame Vas da iznova dolazite u restoran Gozba. Obroci mogu biti posluženi, ukoliko to gosti žele i u ugodnoj bašti u sklopu restorana. Zbog svega ovoga, put do restorana Gozba, možete naći na dva načina, pitajući mještane, gde se nalazi restoran Gozba, ili gde se najbolje jede na Zlatiboru!

Restoran nacionalne kuhinje u centru Zlatibora.

Restoranu Gozba potreban:

Kuvar

Zlatibor

Uslovi:

  • Kuvar sa radnim i profesionalnim iskustvom u a la carte restoranu.

Nudimo:

  • Stupanje u radni odnos.
  • Sigurnu, redovnu, dobru zaradu.
  • Mogućnost plaćenog smeštaja.

Kontakt osoba: Nikola Marić, 064/3462487.

Rok za konkurisanje: 18.08.2018.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.


Koliko ste zadovoljni dobijenim informacijama:

o kompaniji?

o uslovima za ovu poziciju?

o zadacima za ovu poziciju?

o tome šta poslodavac nudi?

Ocenite

Ocenjivanje oglasa je anonimno

Upoznaj poslodavca Gordana Marić Preduzetnik Ugostiteljska Radnja Gozba 2007 Zlatibor


Restoran Gozba nalazi se u centru Zlatibora, u tržnom centru, nedaleko od šetališta, jezera i Kraljevog trga. Prijatan enterijer restorana uz vrhunsku kuhinju izdvaja restoran Gozba iz mnogobrojne ponude zlatiorskih restorana. Ljubazno, profesionalno i uslužno osoblje restorana uz higijenu na koju se ovde dosta polaže, još jedan su od atributa ovog restorana kojim se meri njihov kvalitet. Lepinje spremljene u zidanoj peći uz sir, kajmak, pršutu i ostale specijalitete zlatiborskog kraja i…

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.