Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Lekar cenzor

Generali Osiguranje Srbija a.d.o.

Beograd

08.12.2021.

ugovor puno radno vreme

Lekar cenzor

u Beogradu

Kao jedna od najvećih osiguravajućih kuća u Srbiji, veoma vodimo računa o potrebama klijenata. Naročito kada im je ugroženo zdravlje, nastojimo da svojom stručnošću i efikasnim timskim radom sa medicinske strane, što brže rešimo njihove zahteve i tako budemo njihov doživotni partner. Upravo zbog toga ojačavamo naš tim lekara u Beogradu i tražimo novog lekara cenzora.

Kao lekar cenzor:

 • procenjivaćeš osnovanost zahteva za naknadu u skladu sa uslovima osiguranja i lekarskom praksom na osnovu uvida u medicinsku dokumentaciju
 • pružaćeš stručnu pomoć likvidatorima za dostavljanje dodatne medicinske dokumentacije
 • davaćeš stručno mišljenje u skladu sa lekarskom praksom u procesu obrade zahteva za naknadu
 • davaćeš stručno mišljenje na upite klijenata i saradnika
 • pružaćeš stručnu pomoć kod preuzimanja rizika zdravstvenog osiguranja za specifične situacije
 • pružaćeš stručnu pomoć prilikom analize cena za zdravstvene usluge u postupku ugovaranja cenovnika
 • davaćeš predloge za unapređenje informacionog sistema i procesa u delu medicinske procene odštetnih zahteva, kao i uslova dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja

 

 

Generali ti širi svoja krila ukoliko imaš završen medicinski fakultet, barem godinu dana relevantnog radnog iskustva i služiš se engleskim jezikom na naprednom nivou. Ako te odlikuju analitičnost, usmerenost na detalje i pouzdanost, tvoje šanse da postaneš deo našeg tima su još veće.

GENERALI TIM TE POZIVA.

Neka Generali tim, bude i tvoj tim.

Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu. Sa kandidatima koji budu ušli u uži krug kontaktiraćemo u vezi sa narednim koracima u procesu selekcije.

Prijavljivanjem na konkurs daješ saglasnost da se tvoji lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u Generali Osiguranju Srbija a.d.o. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.

 

 

 

 
 

  

  Generali Osiguranje Srbija a.d.o.

  Pitaš se zašto bi baš Generali tim bio pravi tim za tebe?Timski duh je naš glavni pokretač. Bez obzira na naša različita interesovanja, direkcije i sektore u kojima radimo, naš talenat i želja za napredovanjem u poslu kojim se bavimo nas spaja i oblikuje kroz sve što radimo zajedno. To nije samo kroz posao, već i kroz sportske događaje i humanitarne akcije u koje se vrlo rado uključujemo.Naš radni prostor je naše ogledalo. Veoma smo ponosni što radimo u savremenim, modernim i lepim poslovnim prostorima ... Saznajte više

  Iskustva zaposlenih

  "Diplomirala sam na Fakultetu organizacionih nauka 2014. godine, a godinu dana kasnije sam završila master studije i počela da radim u Generali Osiguranju Srbija kao programer za SAP i mobilne aplikacije. ... " Pročitajte celo iskustvo

  Beneficije

  • DOBROVOLJNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
  • SPORT I REKREACIJA
  • PORODICA I RODITELJSTVO
  • EDUKACIJA, PROFESIONALNI RAZVOJ
  • OBUKE, KONFERENCIJE
  • ZDRAVLJE
  • RAD OD KUĆE
  • FLEKSIBILNO RADNO VREME
  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?