Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

logo_30014

Preduzeće DPS KLAS GROUP d.o.o. sa sedištem u Šapcu, osnovano je 16.02.2004. godine. Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja mlinarskih proizvoda i skladištenje žitarica. Pored ovih delatnosti, DPS KLAS GROUP bavi se i prometom semenske robe i mineralnih đubriva. Proizvodnja brašna je locirana u mlinovima u Šapcu i Bogatiću.

Stalnim usavršavanjem tehnoloških procesa, održavanjem visokog kvaliteta proizvoda, angažovanjem stručnog i kreativnog osoblja, ispunjavanjem ugovorenih obaveza i ulivanjem sigurnosti poslovnim partnerima DPS KLAS GROUP d.o.o. ostvaruje sigurnu poziciju na domaćem tržištu i prodor na strana tržišta: Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.

Vrhunski i ujednačen kvalitet proizvoda, zadovoljstvo i trajno poverenje kupaca su osnovna načela na kojima se bazira poslovanje preduzeća DPS Klas Group.

Potreban nam je:

Diplomirani mašinski inženjer

Mesto rada: Šabac

Kvalifikacije:

 • Visoka stručna sprema, diplomirani mašinski inženjer

Opis posla:

 • Obezbeđuje funkcionalnu i tehničku ispravnost postrojenja za proizvodnju
 • Predlaže i učestvuje u izradi operativnih planova mašinskog održavanja
 • Učestvuje u izradi trebovanja za nabavku mašinskog materijala sa dinamikom nabavke, praćenje tokova nabavke
 • Prati funkcionisanje opreme u proizvodnji i predlaže konstruktivna rešenja za poboljšanje iste
 • Ažurno vđenje dosija mašina i postrojenja sa aspekta njihovog održavanja, sa analizom učestalih kvarova i predloga otklanjanja istih
 • Učestvuje u izradi tehničke dokumentacije za postojeću i novu opremu u proizvodnji
 • Aktivno učestvuje u otklanjanju kvarova
 • Nadzire rad eksternih lica (koordinacija rada, nadzor, prijem izvršenih poslova)
 • Izveštavanje rukovodstva u zahtevanim formama sa predlogom operativnih mera za otklanjanje problema u radu ili poboljšanje procesa

Potrebne veštine:

 • Aktivno znanje rada na računaru
 • Znanje engleskog jezika

Zaposlenima nudimo mogućnost sticanja radnog iskustva u veoma zdravoj radnoj atmosferi i pobedničkom timu. Mogućnost napredovanja i edukacije.

 Rok za konkurisanje: 25.06.2019.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca DPS KLAS GROUP d.o.o.


Preduzeće DPS KLAS GROUP D.O.O. sa sedištem u Šapcu, osnovano je 16.02.2004. godine. Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja mlinarskih proizvoda i skladištenje žitarica. Pored ovih delatnosti, DPS KLAS GROUP bavi se i prometom semenske robe i mineralnih đubriva. Skladišno trgovinski centri se nalaze u : Šapcu, Platičevu, Jarku, Klenju, Buđanovcima, Nikincima,Beogradu i otvoreno je novo prijemno mesto u Vognju i nalazi se na Rumskom putu bb, na izlasku iz Rume ka Vognju , skladišnog…

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.