Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Medicinska sestra/tehničar

Dom za stara lica Duga Plus

Beograd

19.01.2021.

50.000,00 - 60.000,00 RSD (mesečna plata) ugovor puno radno vreme

Ustanova Duga Plus skoro čitavu deceniju važi za jednu od vodećih u domenu smeštaja i nege samostalnih, poluzavisnih i zavisnih starijih osoba kao i dementnih osoba. Naša misija je podizanje kvaliteta života starijih osoba kojima je neophodna tuđa nega i pomoć. Upravo ta misija predstavlja osnovnu inspiraciju i svakodnevni zadatak svih članova našeg tima. Usluge naše ustanove bazirane su na četiri osnovna principa koje smo ugradili u temelj kompanije (slavimo individualnost, čuvamo dostojanstvo, podržavamo slobodu izbora, uključujemo porodicu i prijatelje). Poštovanjem tih principa, pristupom orijentisanim na korisnike naših usluga i stručnim radom iz dana u dan unapređujemo našu ustanovu i upravo takav pristup predstavlja ključ našeg uspeha.

Uslovi:

  • Završena srednja medicinska škola
  • Položen državni ispit
  • Poželjno je posedovanje odgovarajuće licence
  • Spremnost na smenski rad
  • Pored ispunjavanja gore navedenih uslova od novog člana našeg tima očekujemo visoko-profesionalni pristup uz izraženu predusretljivost i ljubaznost
  • Takođe, vrlo nam je stalo do očuvanja izuzetnog timskog duha koji negujemo u kolektivu pa se radujemo novom timskom igraču koji će zajedno sa nama nastaviti da podiže nivo naših usluga

Nudimo:

Pored dobre zarade, naknade za prevoz i obezbeđenog toplog obroka naša ustanova čini sve kako bi članovi tima imali neophodnu slobodu u radu i kako bi rad u našem kolektivu bio ispunjen međusobnim razumevanjem, uvažavanjem i poštovanjem.

    Konkurs je istekao.

    Dom za stara lica

    • Kružni put 11E, Beograd, Srbija
    • PIB: 106213691
    • Matični broj: 20556641
    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?