Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Menadžer prodaje (Hidraulična veziva za puteve)

Lafarge

Beograd

07.02.2023.

ugovor puno radno vreme

Human Capital Solutions Executive Search (www.humancapital.co.rs) je kompanija koja se oko dvadeset godina uspešno bavi poslovima iz oblasti upravljanja ljudskim resursima, pre svega pružanjem usluga direktnog traženja, selekcijom kadrova i konsaltingom kompanija u jugoistočnoj Evropi.

Mi smo Lafarge Srbija, deo Holcim Grupe, svetski lider u industriji građevinskih materijala. Rešavamo izazove sa kojima se klijenti suočavaju širom sveta, bilo da grade individualne domove ili velike infrastrukturne projekte. U Srbiji smo prisutni od 2002. godine u dva poslovna segmenta, Cement i RMX. Od 2022. godine proširili smo naše poslovanje na agregate i asfalt sa tendencijom daljeg uvećanja našeg poslovanja na teritoriji Republike Srbije.

Tražimo osobu sa iskustvom u prodaji koja želi da postane deo našeg tima za poziciju:

Menadžer prodaje (Hidraulična veziva za puteve)

Beograd – Ref.br. 8623

O mogućnosti:

Tražimo visoko motivisanog profesionalca za razvoj i vođenje funkcije Menadžera prodaje za hidraulična veziva za puteve u Lafarge Srbija. Pozicija se nalazi u našoj kancelariji u Beogradu, sa povremenim odlaskom u naše novouređene poslovne kancelarije u Beočinu, u poslovnom prostoru fabrike cementa, samo 20km od Novog Sada.

Glavni izazovi i odgovornosti sa kojima se susreće Menadžer prodaje (HRB):

Kandidat bi bio odgovoran za uspostavljanje i dalji razvoj poslovnih odnosa sa sadašnjim i potencijalnim klijentima u ovom segmentu, čime bi osigurao prodaju definisanu proračunom i poslovnom strategijom kompanije. Dominantne aktivnosti uključivale bi jednodnevne terenske posete B2B korisnicima, uglavnom s fokusom na regije Beograda i Vojvodine.

Posao bi zahtevao:

  • kontinuirani razvoj i usavršavanje ponude
  • osiguravanje visokih standarda saradnje sa spoljnim partnerima, državnim telima i interno usklađivanje samo sa zainteresovanim stranama (stakeholders)
  • analizu tržišta putne infrastrukture i mogućnosti različitih primena stabilizatorskih veziva u obliku proizvoda, usluga i rešenja
  • korišćenje resursa i iskustava Holcim Grupe u svrhu doprinosa razvoju lokalnog poslovanja, dodatne vrednosti i koristi za kupce
  • pravovremeno identifikovati infrastrukturne projekte u njihovim ranim fazama i započeti saradnju u cilju kreiranja relevantnih ponuda
  • blisku saradnju s poslovnim linijama prodaje i tehničkog sektora kako bi se osigurao koristan proizvod, usluge i razvoj novih i pragmatičnih rešenja

Ova pozicija direktno odgovara Direktoru prodaje, ali takođe ima komunikaciju s timom top menadžmenta radi promovisanja i poboljšanja poslovnih modela.

Dodatne informacije i kriterijumi:

Od kandidata se očekuje visoka stručna sprema, a prednost imaju kandidati građevinske struke (smer niskogradnja). Kandidat mora imati najmanje 4-5 godina radnog iskustva sa direktnom ličnom odgovornošću za postizanje specifičnih/konkretnih projekata i rezultata. Kandidat mora pokazati preduzetnički način razmišljanja, imati integritet za odluke s visokim izazovima, brzo i samostalno voditi celi prodajni proces kako bi maksimalno iskoristio tržišne potencijale.

Od kandidata se očekuje:

  • da ima visok nivo prodajnih i pregovaračkih veština
  • da bude energičan i da se angažuje/prilagođava različitim ciljnim grupama
  • da gradi odnose poverenja sa klijentima
  • da brzo uči, brzo shvata koncepte i može pronaći gotova rešenja
  • da pokaže visok nivo odlučnosti i želje za rezultatom

Kandidat mora biti aktivan vozač, poznavati rad na računaru i tečno govoriti engleski jezik.

Naš klijent nudi:

Rad u stabilnoj kompaniji sa stručnim i izuzetnim timom saradnika, kvalitetne uslove rada, ali i mogućnost ličnog razvoja karijere u profesionalnom i dinamičnom radnom okruženju.

Ako imate dodatnih pitanja u vezi sa pozicijom, kontaktirajte nas.

Na razgovor će biti pozvani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

    Konkurs je istekao.

    Human Capital Solutions - Executive Search

    Human Capital Solutions - Executive Search je kompanija sa sedištem u Novom Sadu, čija je osnovna delatnost profesionalni odabir ljudskih resursa primenom metode direktnog traženja i procesa odabira kandidata (headhunting). Na srpskom tržištu nastupa samostalno i ima iskustvo duže od 15 godina. Naš osnovni cilj je da obezbedimo usluge po meri naših klijenata i da predstavimo željene profile u zavisnosti od njihove strukture, strategije, korporativne kulture i potreba…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?