B.P. Eurogrupa

B.P.Eurogrupa d.o.o. je od 1999. godine sinonim za visoko kvalitetne proizvode na tržištu, vodećih nemačkih proizvođača, namenjenih očuvanju zdravlja.

Masažne fotelje, masažeri, terapijski uređaji, vrhunska vunena posteljina, ostala oprema za krevete iz naše proizvodne linije čine zadovoljstvo u svakodnevnom korišćenju više od hiljade kupaca. Kompanija B.P.Eurogrupa d.o.o., zastupa Nemačku firmu Matherm na srpskom tržištu i orijentisana je prodaji proizvoda namenjenih očuvanju zdravlja, pravilnim spavanjem, relaksacijom i samopomoći alternativnim metodama.

Traže se dinamične, pozitivne i ambiciozne osobe za direktnu prodaju vrhunskih nemačkih proizvoda, kroz upoznavanje stranke sa proizvodom. Kućne promocije osigurane su i dogovorene od strane našeg pozivnog centra.

Potreban nam je:

Menadžer prodaje

Beograd, Novi Sad, Futog, Inđija, Nova Pazova, Palić, Pećinci, Pančevo, Sremska Mitrovica, Ruma, Senta, Sombor, Stara Pazova, Smederevska Palanka, Sremska Kamenica, Stari Banovci, Surčin, Subotica, Sremski Karlovci, Šabac, Šid, Šimanovci, Temerin, Veternik, Vrbas, Vršac, Zrenjanin, Žabalj, Žitište, Bačka Palanka, Bački Petrovac, Batajnica, Bečej, Čelarevo, Kikinda, Lazarevac, Novi Banovci, Novi Bečej

Uslovi:

  • Kandidati koji uspešno prođu edukaciju u praksi i na terenu stiču uslove zapošljavanja u kompaniji uz FIKSNU PLATU plus PROCENAT, zavisno od postignutih rezultata, uz sufinansiranje troškova terena na mesečnom nivou. 
  • Pružamo mogućnost dalje edukacije, mogućnost razvoja karijere i napredovanja u dinamičnom okruženju.
  • Tražimo kandidate sa iskustvom u direktnoj prodaji za organizaciju i vođenje prezentacija proizvoda, usmerene na ciljeve i predanost u izvršavanju zadataka. Od kandidata tražimo izražene komunikacijske veštine, reprezentativnost u nastupu, motivaciju i upornost.

OBAVEZNO POSEDOVANJE LIČNOG AUTOMOBILA.

Rok za konkurisanje: 24.11.2018.

Znate li nekog ko bi bio odličan za ovaj posao? Prosledite mu oglas!

Preporučite oglas

Pozdrav ,

je nakon pregleda oglasa na sajtu Poslovi.infostud.com poželeo/la da vam preporuči ovaj oglas jer smatra da bi vam on mogao biti interesantan.

Kako biste videli o kom oglasu je reč, kliknite na: Menadžer prodaje


Prijavite problem sa oglasom

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com i poslodavci neće biti u prilici da ga pročitaju.

Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati za oglas.

Štampa

Podelite na društvenim mrežama:

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.


Koliko ste zadovoljni dobijenim informacijama:

o kompaniji?

o uslovima za ovu poziciju?

o zadacima za ovu poziciju?

o tome šta poslodavac nudi?

Ocenite

Ocenjivanje oglasa je anonimno

Upoznaj poslodavca B.P. Eurogrupa


,,B.P.Eurogrupa" doo, je od 1999. godine sinonim za visoko kvalitetne proizvode na tržištu, vodećih nemačkih proizvođača, namenjenih očuvanju zdravlja. Masažne fotelje, masažeri, terapijski uređaji, vrhunska vunena posteljina, ostala oprema za krevete iz naše proizvodne linije čine zadovoljstvo u svakodnevnom korišćenju više od hiljade kupaca. Kompanija ,,B.P.Eurogrupa" doo, zastupa Nemačku firmu ,,Matherm" na srpskom tržištu i orijentisana je na prodaju proizvoda namenjenih očuvanju…

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.