Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

 • Oglas dostupan i osobama sa invaliditetom
 • Oglas dostupan i studentima

logo_36108

DeskPlus, novosnovani kolektiv najjačih regionalnih onlajn medija u potrazi je za najvećim uredničkim i novinarskim talentima iz područja lajf stajla, stranog šou biza, vesti iz sveta, međunarodnog sporta, ženskih tema, automobila, horoskopa.

Naravno, ne očekujemo da budete upućeni i u horoskop i u politiku u Somaliji i u novi dizajn BMW četvorke i u igre 16-godišnjeg talenta Barselone. Ali ako se razumete u barem dve od navedenih tema, ako savršeno razumete engleski ili nemački ili francuski ili španski, ako ste pismeni i kreativni, brzi i vredni, vi ste verovatno novinar za nas. Ako uz sve navedeno znate i da odaberete važne i interesantne teme koje će zanimati javnost, da slažete dobre naslove, delegirate poslove, nadgledate kolege, onda ste verovatno i urednik za nas.

DeskPlus nudi natprosečne finansijske uslove, rad od kuće, mobilni telefon i laptop na korišćenje, uz činjenicu da će svaki vaš tekst biti prikazan pred barem dva miliona ljudi. Nema bolje prilike u novinarstvu. DeskPlus Najjači u regionu, pridružite nam se, jer bolje prilike neće biti. 

Potreban nam je:

Online Novinar/Urednik

1 radna pozicija
Srbija

Pošaljite nam:

 • finansijske uslove koji bi vas usrećili
 • par rečenica o sebi ili CV
 • navedite sve teme za koje ste zainteresovani (politika, svet, šou biz, horoskop, automobili, e-gejms, muzika, itd...)
 • zakačite tri-četiri svoja kraća ili duža teksta o temama za koje ste zainteresovani (ili više ako je više tema za koje ste zainteresovani, što je plus pri prijavi). Ako ste novinar početnik, nema problema, napišite sad tekstove o temama po izboru, s naslovima
 • plus pri prijavi imaju urednici/novinari/ koji su voljni da rade podnevne i večernje smene (od 15 do 23): naznačite jeste li ili niste. Nije obavezno.
 • plus pri prijavi imaju urednici/novinari/prevodioci koji su voljni da rade noćne smene za dodatni honorar (od 23 do 7): naznačite jeste li ili niste. Nije obavezno
 • plus pri prijavi imaju urednici/novinari sa znanjem hrvatskog i/ili bosanskog: naznačite da li spadate među njih. Nije obavezno

Sve prijave posaljite elektronskim putem.

Okvirna plata: 50.000 - 100.000 RSD

Rok za konkurisanje: 22.11.2019.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca deskplus


 • SRBIJA, Beograd, Savski Nasip 7
 • PIB: 111699426
 • Matični broj: 21524719
Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.