Konkurs je istekao.

 • Oglas dostupan i osobama sa invaliditetom
 • Oglas dostupan i studentima

 logo_14392

Unimet se bavi mašinskom obradom na CNC mašinama, izradom velikog broja pozicija od lima, sklapanjem i testiranjem različitih uređaja. Firma zapošljava preko 260 ljudi, a sedište se nalazi u Kaću. Imamo dve lokacije za proizvodnju, jednu u Kaću, a drugu na Rudniku. Proizvodnja se obavlja u pet proizvodnih pogona ukupne površine 6500m2 i trenutno posedujemo oko 60 savremenih CNC mašina. Naš sajt: http://www.unimet.rs

Potreban nam je sledeći profil radnika:

Operater na CNC mašini za obradu metala

Poslovna jedinica u Kaću

Uslovi koje treba da ispunjava kandidat:

 • IV stepen mašinske struke ili tehničke struke
 • Poželjno je znanje engleskog jezika
 • Poznavanje MS Office programa
 • Prioritet imaju kandidati sa radnim iskustvom na CNC mašinama i kandidati bez iskustva sa dobrim uspehom u školi

Šta nudimo našim zaposlenima?

Unimet se trudi da stvori dugoročne veze sa svojim zaposlenima, a to čini ulažući u osposobljavanje radnika kroz praktičnu obuku, edukaciju i neprekidno učenje. Poštujemo zaposlene kao ličnosti i sve njihove nacionalne i kulturne različitosti. Unimet pruža jednake mogućnosti svim zaposlenima, kao i kandidatima koji konkurišu za posao.

Poštujemo pravo svakoga da uskladi profesionalne obaveze i svoje slobodno vreme.

Činimo sve da zaposleni ne budu diskriminisani na radnom mestu. Cilj Unimeta je da razvija i da održava dobre i zdrave odnose među zaposlenima. Želimo da zaposleni budu ponosni što su deo uspešnog preduzeća i da Unimet bude ponosan na znanje i stručnost svojih zaposlenih. Trudimo se da stvorimo što bolje uslove rada, nabavimo najsavremeniju opremu i obezbedimo sigurno radno okruženje. Permanentna edukacija svih zaposlenih uz maksimalno poštovanje svih zakonskih propisa u oblasti radnih prava je naš prioritet.

Konkursnu dokumentaciju (CV i motivaciono pismo) poslati elektronskim putem. Kandidati bez radnog iskustva su u obavezi da prilože i skenirana svedočanstva iz škole. Konkurs je otvoren do popune.

Samo odabrani kandidati će biti pozvani na intervju i testiranje.

Rok za konkurisanje: 22.05.2018.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.


Koliko ste zadovoljni dobijenim informacijama:

o kompaniji?

 • Prosečna ocena: 5.00
 • Broj glasova: 1

o uslovima za ovu poziciju?

 • Prosečna ocena: 5.00
 • Broj glasova: 1

o zadacima za ovu poziciju?

 • Prosečna ocena: 5.00
 • Broj glasova: 1

o tome šta poslodavac nudi?

 • Prosečna ocena: 5.00
 • Broj glasova: 1
Ocenite

Ocenjivanje oglasa je anonimno

Upoznaj poslodavca Unimet d.o.o.


Unimet se bavi mašinskom obradom na CNC mašinama, izradom velikog broja pozicija od lima, sklapanjem i testiranjem različitih uređaja. Firma zapošljava preko 250 ljudi a sedište se nalazi u Kaću, pored Novog Sada, u severnom delu Srbije. Imamo dve lokacije za proizvodnju, jedan u Kaću, a drugi na Rudniku, 100km južno od Beograda. Proizvodnja se obavlja u pet proizvodnih pogona ukupne površine 6500m2. Na visokoproduktivnim mašinama renomiranih japanskih, američkih i evropskih proizvođača…

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.